Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Verjaardag vergeten; wat nu?

kortingscode

Het overkomt ons allemaal wel eens; we vergeten iets. Bij de meeste dingen kunnen we ons er nog uitpraten maar het vergeten van een verjaardag is een echte no go. Als je er 2 dagen na de verjaardag achter komt, raad ik alleen maar aan om een heel mooi en duur cadeau te kopen. Als je de dag zelf er nog achter komt valt het nog te redden. Er zijn namelijk bedrijven waar je binnen een minuut een cadeau kan sturen en zelfs nog dezelfde dan aan kan komen. Als dit niet het geval is kan je de schuld bij de bezorgdienst leggen haha!

Een heerlijke taart

Een cadeau waar je amper tijd mee kwijt bent is het maken van een persoonlijke taart. Het klinkt super saai maar hoe leuk is het om een taart te krijgen met een foto erop van jou en je vriendje. Diverse websites maken het mogelijk om een taart uit te kiezen, een foto erop te laten drukken en zelfs een leuke tekst onder te laten schrijven. Je bestelt het binnen 5 minuten en klaar is Kees. Je hoeft de deur niet eens uit en binnen een paar minuten heb jij het ideale cadeau. Lijkt het jou leuk om zo een cadeau voor iemand te maken? Neem dan eens een kijkje op e-kortingcode.nl met alle leuke opties.

Stuur het cadeau op

Je kan ook direct een cadeau bestellen en het bij diegene thuis laten bezorgen, rechtstreeks van jouw bank. Je moet natuurlijk wel uitzoeken wat je wilt geven. Zo zijn er sites die speciaal zijn ingericht in het geven van cadeautjes. Zo kan je kiezen uit chocolade, bloemen en nog veel meer. Ook hier kan je een persoonlijk kaartje bij doen. Het mooie is dat je online vaak mooie kortingen kan vinden. Zo heb je een leuk cadeau voor een laag prijsje. Ideaal toch!?