Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Belangrijke trends in gevelletters voor een opvallende en moderne bedrijfsuitstraling

jonge-poerink.com

Gevelletters zijn een belangrijk onderdeel van de uitstraling van een bedrijf. Ze zorgen ervoor dat een bedrijfspand opvalt en herkenbaar is voor klanten en passanten. In de afgelopen jaren zijn er verschillende trends ontstaan op het gebied van gevelletters die zorgen voor een moderne en opvallende uitstraling. In deze blog bespreken we een aantal van deze trends.

1. Verlichte gevelletters

Een van de belangrijkste trends op het gebied van gevelletters is het gebruik van verlichting. Verlichte gevelletters zorgen ervoor dat een bedrijfspand ook in het donker goed zichtbaar is. Dit kan op verschillende manieren worden toegepast, bijvoorbeeld door het gebruik van LED-verlichting of neonverlichting. Verlichte gevelletters geven een moderne uitstraling aan een bedrijf en trekken de aandacht van voorbijgangers.

2. Materialen en afwerking

Naast verlichting is ook het gebruik van verschillende materialen en afwerkingstechnieken een trend in gevelletters. Bedrijven kiezen steeds vaker voor letters van roestvrij staal, aluminium of acrylaat. Deze materialen hebben een moderne uitstraling en zijn duurzaam. Daarnaast worden gevelletters steeds vaker voorzien van een bijzondere afwerking, zoals een geborstelde of gepolijste look. Dit geeft de letters een luxe uitstraling.

3. Op maat gemaakte gevelletters

Steeds meer bedrijven kiezen voor gevelletters die speciaal voor hen op maat worden gemaakt. Op maat gemaakte gevelletters kunnen worden aangepast aan de huisstijl en wensen van een bedrijf. Hierdoor krijgt het pand een unieke uitstraling en wordt de herkenbaarheid vergroot. Bedrijven kunnen kiezen uit verschillende lettertypes, formaten en kleuren om zo gevelletters te creëren die perfect passen bij hun bedrijfsidentiteit.

Gevelletters zorgen voor een moderne en opvallende uitstraling

Gevelletters zijn een belangrijk onderdeel van de bedrijfsuitstraling. Door gebruik te maken van verlichting, moderne materialen en op maat gemaakte letters, kan een bedrijfspand een opvallende en moderne uitstraling krijgen. Het is belangrijk om de juiste keuzes te maken op het gebied van gevelletters om ervoor te zorgen dat deze goed aansluiten bij de huisstijl en identiteit van het bedrijf.