Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Boekhouden kan gewoon online

Voor ondernemers is er goed nieuws, je kan simpeler boekhouden, online. Dat kan met een online boekhoudprogramma zoals Yoursminc. Dit programma is vijf jaar geleden ontworpen om het ondernemers gemakkelijk te maken met een gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en volledig programma. Yoursminc integreert verschillende functies in een programma: boekhouden, facturering en klantmanagement of CRM. Zo heb je aan een softwareprogramma voldoende en heb je meteen een compleet beeld. En steeds in een beveiligde omgeving met het SSL certificaat.

Groeiend aantal tevreden afnemers

In de vijf jaar verstreken sinds de start in 2013 zijn er steeds meer tevreden gebruikers bijgekomen in België. Inmiddels gaat het om duizenden in België, veel eenmanszaken, kleine en middelgrote ondernemingen.  Yoursminc heeft nu een klanttevredenheidsscore van 8.8. Ondernemers zijn blij dat ze minder tijd kwijt zijn met hun administratieve en aanverwante verplichtingen. Dat scheelt energie en geld en er blijft meer tijd over voor het echte ondernemen. Daardoor blijft ondernemen ook leuk.

BTW aangifte België

Een van de verplichtingen die eenvoudiger en minder belastend is geworden met dit programma is de BTW aangifte voor ondernemers in België. Met behulp van het online programma is het verzamelen, ordenen, gebruiken van gegevens voor de aangifte zo gebeurd. Vervolgens kan dan gemakkelijk tot de online digitale aangifte worden overgegaan met behulp van intervat.

Altijd, overal

Ook andere fiscale aangiften inclusief de bijbehorende overzichten, resultaten, rekeningen worden eenvoudiger en minder ingewikkeld met deze online tool. Prettig is ook de je jouw administratie op elk moment en elke plaats kan inzien, bijwerken, gebruiken of delen met anderen. Dus ook als je wilt werken in de trein, gegevens wilt oproepen tijdens een meeting of bespreking. Of in het weekend.  Zo kan je ervoor zorgen dat de informatie beschikbaar, bijgewerkt en up-to-date is.

Tarieven tussen E 9.95 en E 19.95 per maand

De kosten van deze gecombineerde software vallen mee. Je betaalt maar E 9.95 per maand voor de basisversie en E 19.95 voor de meest uitgebreide versie. Daartussenin zit nog een variant voor E 14.95 per maand. Je kunt de meest volledige eerst drie maanden gratis nemen om te kijken hoe het bevalt. Daarbij zitten dan urenregistratie, projectadministratie en abonnementen inbegrepen. Bekijk voor meer informatie de website www.yoursminc.be