Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Cryptocurrency kopen bij Bitvavo

Als je online cryptocurrency kopen wilt, dan zou ik je aanraden om Bitvavo eens te bezoeken. De makkelijkste manier voor beginners om cryptocurrencies aan te schaffen is via Bitvavo. Dit is een relatief nieuw Nederlands handelsplatform dat zich vooral focust op de beginnende cryptohandelaar.

Crypto kopen via Bitvavo is daarom erg eenvoudig en je hebt keuze uit alle grote cryptomunten. Investeren in de top 10 cryptomunten is het meest veilige wat je kan doen en ideaal om mee te beginnen. Het grootste voordeel is bovendien dat je al voor één euro kunt beginnen met het kopen van je favoriete cryptocurrencies.

Je loopt altijd risico

Vergeet niet dat de crypto-valutamarkten zeer klein en volatiel zijn in vergelijking met de reguliere financiële markten. Dit maakt de markten zeer kwetsbaar voor grote prijsschommelingen. Het kopen van een cryptocurrency komt met het risico dat je flinke verliezen kunt leiden als je niet weet wat je doet.

Leer alles over cryptocurrency trading zodat je als daghandelaar weet waar je aan begint. Over het algemeen, het kopen van een cryptocurrency kun je vergelijken met een belegging in een nieuw technologisch open-source software project.

Het daghandelen met de ‘aandelen’ is zeer risicovol en op lange termijn kan het project ook nog eens mislukken. Koop alleen voor dat bedrag dat je kunt veroorloven om te verliezen.