Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Op zoek naar balans in Hengelo? Ontdek acupunctuur!

Acupunctuur is al eeuwenlang een begrip in de traditionele Chinese geneeskunde. Maar wat is Acupunctuur Hengelo precies en kan het jou helpen? In dit artikel duiken we in de wondere wereld van acupunctuur en ontdek je hoe qizee.nl, gevestigd in Hengelo, jou kan helpen om jouw natuurlijke balans te herstellen.

Wat is acupunctuur eigenlijk?

Acupunctuur is een natuurlijke geneeswijze waarbij dunne naaldjes op specifieke punten in het lichaam worden geplaatst. Deze punten, meridianen genoemd, zouden volgens de traditionele Chinese geneeskunde met elkaar verbonden zijn door energiebanen. Door naaldjes te plaatsen op deze punten, kan de energiestroom in het lichaam worden beïnvloed.

Hoe kan acupunctuur jou helpen?

Acupunctuur kan bij tal van klachten verlichting bieden. Zo kan het helpen bij:

  • Pijnklachten: Denk aan rugpijn, nekpijn, hoofdpijn en artrose. Acupunctuur kan pijnklachten verminderen en zorgen voor een betere doorbloeding. Naast pijnstilling kan acupunctuur ook helpen om de oorzaak van de pijn aan te pakken, wat kan leiden tot langdurige verlichting.
  • Stress en slapeloosheid: Acupunctuur heeft een rustgevende werking en kan helpen om stress te verminderen en beter te slapen. Door de energiestromen in het lichaam te beïnvloeden, kan acupunctuur het lichaam helpen ontspannen en tot rust komen, wat kan leiden tot een verbeterde slaap.
  • Spijsverteringsproblemen: Acupunctuur kan helpen bij maagklachten, darmklachten en prikkelbare darmsyndroom (PDS). Vaak zijn spijsverteringsproblemen gerelateerd aan stress of onevenwichtigheden in het lichaam. Acupunctuur kan helpen om deze onevenwichtigheden te herstellen en de spijsvertering te bevorderen.

Waarom kiezen voor qizee?

qizee, gevestigd in Hengelo, biedt al jarenlang deskundige acupunctuurbehandelingen. Ervaren acupuncturisten werken volgens de traditionele Chinese geneeskunde en kijken naar jouw klachten in hun geheel. Naast een eerste intakegesprek, waarin jouw klachten en gezondheidstoestand uitgebreid worden besproken, wordt er bij qizee ook gekeken naar jouw pols, oftewel polsdiagnose. Aan de hand van jouw pols kan de acupuncturist van qizee een nog completer beeld krijgen van jouw gezondheid en een behandeling op maat samenstellen. Bovendien biedt qizee naast acupunctuur ook andere Oosterse geneeswijzen aan, zoals kruidengeneeskunde. Hierdoor kunnen ze een holistische behandeling creëren die perfect aansluit op jouw wensen en behoeften. Misschien heb je naast acupunctuur baat bij kruidenpreparaten die jouw behandeling ondersteunen.

Meer weten? Plan vandaag nog een afspraak op qizee.nl!

Heb je last van vervelende klachten en ben je op zoek naar een natuurlijke oplossing? Acupunctuur kan jou wellicht helpen! qizee in Hengelo staat voor je klaar met deskundige begeleiding en een behandeling op maat. Neem vrijblijvend contact op of plan direct online een afspraak in op qizee.nl. Naar een gezonder en energieker jij!