Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

5 voordelen van een zelfbouwloods

Voordelen zelfbouw loods

Snel meer ruimte met een zelfbouwloods

Heeft u te weinig ruimte in uw bedrijfspand? Krijgt u het niet meer voor elkaar om al uw spullen goed en wel op te bergen? Geen paniek: u bent zeker niet alleen. In bijna alle bedrijven komt het voor dat er vroeg of laat te weinig ruimte is. In die situatie is de zelfbouwloods de ideale oplossing! U zet deze gemakkelijk zelf in elkaar zonder dure montagekosten. In dit blog geven we u 5 voordelen van een zelfbouwloods.

Doe het zelf

Zelf een loods bouwen klinkt misschien erg lastig. Al helemaal als je niet bepaald een doe-het-zelver bent. Maar wees niet bang: het is een stuk eenvoudiger dan u denkt. Pak het op de juiste manier aan met de meegeleverde instructies en uw zelfbouwloods staat er binnen no-time! U doet dit volledig zelfstandig zonder de assistentie van een extern bedrijf. Dat scheelt gedoe én kosten.

Altijd de correcte materialen

Een zelfbouwloods is een bouwpakket dat exact is samengesteld in lijn met uw persoonlijke wensen. U bent er dan ook van verzekerd dat u precies die materialen krijgt die nodig zijn om uw zelfbouwloods op te bouwen. U blijft dus nooit achter met overbodig restmateriaal en de klus wordt niet onnodig ingewikkeld. Toch wat extra hulp nodig? Dan schakelt u gewoon een vriend of een handig familielid in.

Loods op maat

U krijgt met een zelfbouwloods niet alleen de goede materialen binnen, u krijgt er ook altijd een duidelijke en handige instructie bij. Volg gewoon de stappen van deze instructies en u heeft in mum van tijd uw zelfbouwloods gebouwd. U geeft van tevoren aan waar uw loods aan moet voldoen en u zult dan ook zien dat de loods straks uitstekend past bij uw bedrijfspand en uw terrein. U kunt het zelfs aangeven wanneer u coating en isolatie in uw zelfbouwloods wilt.

Het laatste nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste ondernemersnieuws? Hou dan ons blog vooral goed in de gaten. Zo weet u zeker dat u geen enkel nieuwtje mist!

Meer verhalen