Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Raamfolie privacy en sfeer

raamfolie

Raamfolie wordt steeds populairder, bijna overal is het wel te zien. Deze trend is waarschijnlijk niet los te zien van het feit dat mensen überhaupt meer gebruik maken van ramen. De grootste gedachte hierachter is dat de ramen de volledige woning beïnvloeden met het lichtinval. Ook kunnen ramen het effect van een grotere ruimte of woning creëren. 

Ramen beïnvloeden dus weldegelijk de sfeer in huis, zeker als je deze beplakt met raamfolie. Raamfolie is niet alleen gunstig voor het creëren van sfeer binnenshuis maar helpt ook met het stuk privacy. Mocht je veel mensen hebben die voorbij jouw ramen lopen, dan is het erg fijn als je wat minder inkijk hebt. Zo kan je privacy waarborgen met raamfolie.

raamfolie

Meer toepassingen

Raamfolie is niet alleen een goed decoratief middel voor op ruiten, maar kan ook worden geplakt in bijvoorbeeld de badkamer op de douchecabines. Ook kan raamfolie geplaatst worden tegen glazen duren, voor bijvoorbeeld in de hal. Maar ook de voordeur natuurlijk. Misschien dat je zelfs je glazen tafel kan pimpen met wat raamfolie.

Er zijn verschillende soorten raamfolie zo kan je ervoor kiezen om een wat meer transparante variant te nemen waardoor contouren wel zichtbaar blijven, of juist helemaal geen zicht door het folie. Ook kan je een afbeelding weergeven op melkglas. Dit geeft meer sfeer in de ruimte en een decoratieve eye-catcher. Je kan er ook voor kiezen om het effect van melkglas aan te brengen door middel van raamfolie. Dit zorgt voor veel zonlicht met optimale privacy.