Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Nokvorsten controleren

nokvorst reparatie

De nokvorst is een dakpan die op de nok van het dak te vinden is. Ze sluiten de twee uiteinden van al uw dakpannen. Het is belangrijk dat uw nokvorsten goed zijn. Dit heeft vooral te maken met de beschermende functie die deze dakpan heeft. De nokvorst moet dus ook goed aansluiten op de rest van de dakbedekking, zodat u binnenshuis geen schade oploopt. 

Kosten

De kosten van een nokvorst reparatie zijn afhankelijk van het type dak. Niet ieder dak is even groot en niet iedere nok is hetzelfde. Dit moet dus eerst bekeken worden voordat er een plan van aanpak gemaakt kan worden. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat er enkele nokvorsten of de gehele nokvorst vervangen moet worden, of komt u er goed mee weg als er slechts een deel gerepareerd hoeft te worden. Soms moeten bijvoorbeeld de nokvorsten nog uit het cement verwijderd worden en andere keren is dit niet nodig. Dit bepaalt ook mede de uiteindelijke prijs.

Voor het renoveren van de nokvorsten betaalt u gemiddeld 75 euro per strekkende meter. 

Voor een gratis dakinspectie of een offerte, kunt u Groenhart Dakwerken altijd bellen!

nokvorst reparatie

Over Groenhart Dakwerken

Groenhart Dakwerken is een ervaren dakspecialist die u kan helpen met ieder dakprobleem. Niet alleen voor nokvorsten bent u hier op het juiste adres, maar ook voor onder andere bitumen dakbedekking, een compleet dak vervangen, dakisolatie en daklekkages kunt u bij hen terecht. Dat is nog niet eens alles. Bekijk hun website voor alle mogelijkheden. Zij kunnen u helpen met ieder vraagstuk rondom uw dak.