Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

De beste koffie voor je werknemers

Koffie is de motor van elk bedrijf. Werknemers zijn nog altijd het belangrijkste van ieder bedrijf en verdienen daarom ook goede koffie. Door te zorgen voor goede koffieautomaten op je werk kun je de productiviteit van je werknemers omhoog tillen. Iedereen weet immers dat koffie een stimulerend effect heeft op concentratie en prestatie. Koffie geeft een gevoel van verhoogde energie en verdrijft moeheid. Tevens verbeterd cafeïne je geheugen en het zorgt ervoor dat je meer alert bent. 

Welke koffiemachine is geschikt voor mijn bedrijf?

Koffieautomaten voor bedrijven zijn er in verschillende soorten modellen en maten. Dit loopt uiteen van zeer eenvoudige machines tot exclusieve koffieautomaten. Deze keuze hangt af van je wensen. 

Met een eenvoudig koffiezetapparaat voor bedrijven kun je standaard filterkoffie mee zetten. Met een groot waterreservoir, een kan en een filter kun je met een druk op de knop koffie zetten. Veel bedrijven zitten hier niet meer op te wachten en willen graag snel koffie kunnen zetten om vervolgens weer aan het werk te gaan. 

Daarnaast hebben bedrijven ook vaak de wens om diverse soorten types koffie te zetten. Deze soorten dranken lopen uiteen van koffie, espresso en cappuccino tot latte macchiato en warme chocolademelk. 

Soorten koffieautomaten

Koffieautomaten zijn er in verschillende soorten typen. Zo kun je er bij Cafe Salento voor kiezen om een Bonen automaat, Freshbrew automaat of een Instant koffieautomaat te nemen. Alle drie3 de automaten zijn volautomatisch. Wil je lekkere koffie van verse bonen voor je werknemers? Dan past een bonen automaat goed bij je. Liever vers gemalen koffie? Dan kies je voor een freshbrew automaat. Kies je voor supersnelle koffie? Dan past het Instant koffieautomaat goed bij jou. Hiermee wordt koffie gezet van koffie melanges. Daarnaast kun je tussen deze drie typen weer kiezen uit meerdere apparaten met diverse keuze aan dranken. 

Genieten van koffie op je werk

Great ideas start with great coffee! Dus waar wacht je nog op. Laat je medewerkers genieten van de goede kop koffie met de koffieautomaten van Cafe Salento en verhoog de productiviteit van je bedrijf. Ten slotte is koffie uiteraard het visitekaartje van je organisatie!