Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Wie u moet u hebben als u een goede overkapping laten plaatsen wilt?

Mijn opa en oma hadden hun hele tuin laten verbouwen en hadden nu een heel mooi zitgedeelte gecreëerd. Ze hadden dit professioneel laten doen, om zo een tuin aan te laten leggen waar ze niet heel veel omkijken naar hadden. Ze waren al een jaartje ouder en wilde vooral een tuin waar ze van konden genieten in plaats van een tuin die ze heel veel energie kostte. Het zitgedeelte wat ze hadden laten creëren zag er super mooi uit en hier wilde ze meer gebruik van gaan maken dan enkel op hele warme, zonnige dagen. Ik had ze dan ook op het idee gebracht om een overkapping te laten plaatsen, zodat ze ook bij iets kouder weer uit de wind zaten en nog wel buiten konden zitten. Dit vonden ze allebei een goed idee, maar ze wilde niet de zorgen van weer een bedrijf moeten regelen. Daarom bood ik aan dat ik dit allemaal wel voor ze zou regelen. Dit vonden ze prima, want betalen was het probleem niet. Ik ging dan ook thuis direct op zoek naar een bedrijf die voor mijn opa en oma een overkapping zouden laten plaatsen. Zo kwam ik al snel op de website verschoortuinenboom.nl. De website liet direct foto´s van hele mooie tuinen zien en ik vroeg mij direct af waarom mijn opa en oma hen niet hadden ingehuurd voor de tuin. Maar, ik kon ze nu uiteraard altijd nog inhuren voor de vervolgklus. Via het menu op de website kwam ik op een pagina waar het plaatsen van een overkapping werd uitgelegd. Ik wilde eerst wat informatie hebben, want ik had nog nooit eerder met dit soort klussen te maken gehad. Ik wilde dan ook graag weten of het materiaal en de soort overkapping goed zouden zijn. De website vertelde eigenlijk exact dezelfde reden voor een overkapping laten plaatsen als waarom mijn opa en oma dit wilden. Om simpelweg meer tijd in de tuin te kunnen doorbrengen. Het bedrijf zou een houten overkapping kunnen plaatsen, wat een behaaglijke plek in de tuin zou creëren. Onder de overkapping zou er minder last zijn van wind, felle zon en regen. Ook zouden opa en oma door de overkapping meer privacy hebben! Dit waren allemaal exact de redenen waarom zij een overkapping wilden laten plaatsen. Gelukkig kon de overkapping ook nog geplaatst worden in de omgeving waar opa en oma woonden dus dit was helemaal top!

Een overkapping laten plaatsen kunt u het best door dit bedrijf laten doen

Ik besloot contact met het bedrijf op te nemen en ze te informeren over de opdracht. Ze konden gelukkig vrij snel beginnen, waardoor opa en oma snel gebruik zouden kunnen maken van hun mooie tuin, ondanks dat het nog niet zo mooi weer was.

Wij zijn zeer tevreden

Het eindresultaat van deze overkapping laten plaatsen was verbluffend en ik kan de site dan ook aan iedereen aanraden om de volgende redenen:

  • De overkapping laten plaatsen ging snel
  • Het kostte relatief weinig geld
  • De overkapping is van zeer goede kwaliteit

Bent u ook op zoek naar een bedrijf waardoor u een overkapping kunt laten plaatsen? Ga dan voor dit bedrijf!