Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Welke stappen moet u zetten wanneer u uw sloopauto verkopen wilt?

Zolang ik mij kan herinneren, hebben er altijd twee oude auto’s gestaan bij het hoofdkantoor. Deze auto’s zijn altijd voor algemeen gebruik geweest. Met algemeen gebruik bedoel ik in dit geval dat ieder die even een boodschap moet doen, naar de dokter of tandarts moet en niet over vervoer beschikt. Maar het overgrote deel waar de auto’s voor worden gebruikt zijn toch de zakelijke ritjes. Ieder die op het hoofdkantoor werkt, kent het gemak van deze auto’s. Toen ik het stokje van mijn ouders overnam, heb ik besloten de auto’s in ere te houden. Nu is het echter wel zo dat een van de auto’s niet meer door de apk keuring komt en een reparatie is de auto niet meer waard en dus zullen we gaan zoeken naar een andere auto. De andere auto is nog door de apk gekomen maar deze zal ook volgend jaar de apk keuring niet meer doorstaan. Maar dat zien we dan volgend jaar wel weer. Voor nu moet ik eerst van de oude auto af en dan kunnen we gaan kijken naar een ander exemplaar. Op het internet ben ik gaan zoeken naar sloopauto verkopen. Dit leverde wel de nodige sites op maar daar komt nogal wat bij kijken qua werk wat je er zelf nog van hebt. Verder zoeken naar sloopauto verkopen, bracht mij op de site sloopautoverkopen.com. Via deze site kun je je sloopauto verkopen zonder dat je daar zelf ontzettend veel voor moet doen. Het is een super makkelijke manier om je sloopauto te kunnen verkopen. Heb contact opgenomen en aangegeven dat ik een sloopauto wil verkopen. Zij hebben mij de werkwijze, omtrent een sloopauto verkopen, uitgelegd. Dit is inderdaad een stuk eenvoudiger dan bij de andere sites waar je een sloopauto kunt verkopen. Door deze site komen wij op een eenvoudige manier van onze oude bedrijfsauto af. Zonder deze site zou ik er zelf veel meer werk van hebben gehad en dat is nu gelukkig niet aan de orde. Via deze site zal ik volgend jaar ook de andere bedrijfsauto gaan verkopen. Fijne site, fijn om mee te werken.

Dit is de site waar u zijn moet als u een sloopauto wilt verkopen

Wanneer u van uw oude auto af wilt, maar u wilt er geen tot nauwelijks werk van hebben? Uiteraard wilt u wel dat alles correct en legaal afgehandeld wordt. Deze site voldoet aan deze criteria en voordat u het weet is het verkopen van uw oude auto, een feit. Wij hebben onze oude auto via hen verkocht en alle is probleemloos verlopen.

Wilt u gelijk een afspraak maken?

Dankzij de website sloopautoverkopen.com, hebben wij een oude en afgekeurde bedrijfsauto op een makkelijke en eenvoudige manier, van de hand kunnen doen. Wij zijn dan ook zeer goed te spreken over deze site omdat:

  • Zij een uitstekende dienst verlenen.
  • Zij ons goed geholpen hebben bij de afhandeling.
  • Zij nette prijzen rekenen voor hun diensten.

Mocht u een auto hebben waarvan reparatie niet meer rendabel is, bezoek dan eens deze site en ontdek de mogelijkheden.