Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Verstelbare bureaus aanschaffen? Lees dan in deze blog waar je op moet letten

bp-professionals.nl

Passende bureaustoelen zijn erg belangrijk, of je nu op kantoor of thuis werkt. Je kunt dan Verstelbare bureaus aanschaffen. Met verstelbare bureaus aanschaffen zit je altijd goed, want het past altijd. Wat houdt een verstelbaar bureau precies in? Een verstelbaar bureau is een tafel die niet een standaard hoogte heeft, maar kan worden aangepast op gewenste hoogte. Een flexibel bureau is vooral prettig bij flexwerkplekken waarbij je met meerdere mensen tegelijk aan hetzelfde bureau wilt werken. Wil je meer weten over passende bureaustoelen en verstelbare bureaus aanschaffen? Lees er meer over in deze blog.

Welke soorten verstelbare bureaus zijn er?

Er zijn verschillende soorten verstelbare bureaus. Zo is er het elektrisch verstelbare bureau, deze gaat automatisch door middel van een drukknop. Ook heb je de slinger verstelbare bureau. Door middel van een slingermechaniek kun je het bureau in hoogte verstellen. De meeste verstelbare bureaus hebben een maximale hoogte van 1 meter hoog. Je kunt ze makkelijk aanpassen, maar staand werken is niet mogelijk. Als je wel staand wilt werken, kun je kiezen voor Passende bureaustoelen en een verstelbaar sta zit bureau. Deze is in te stellen tot minimaal 116 cm, hierdoor kun je altijd staand werken.

Waar moet je op letten bij het kopen van een verstelbaar bureau?

Er komt van alles kijken als je een verstelbaar bureau wilt kopen. Je moet er in ieder geval voor zorgen dat je een goede maat kiest die in je kantoor of werkruimte past. Ook moet je goed nadenken over welke kleur het verstelbare bureau is. Meestal zijn er een paar standaard kleuren waar je in ieder geval uit kunt kiezen. Er is wel variatie mogelijk, zoals van standaard wit tot natuurlijk ogende houten bureaubladen en stoelen. Vind je het lastig om een passend bureau te kiezen? Vraag dan om advies bij de plaatselijke meubelverkoper.