Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Heb je een nieuwe steiger nodig of moet je er überhaupt nog een hebben? Bij Steiger Centrum vind je rolsteigers, kamersteigers, steigeraanhangers, accessoires, trappen en ladders. Alles wat je dus nodig hebt voor een klus! Al hun producten voldoen aan de EN 1004- en NEN 2484-normen en zijn dus veilig om zowel als particulier te gebruiken en zakelijk. Het assortiment van Steiger Centrum is de grootste in Nederland en in België op gebied van steigers en onderdelen. Via de webshop koop je al een steiger vanaf €199,95. Verzending binnen Nederland én België is gratis! Bekijk bijvoorbeeld de categorie Rolsteiger Particulier voor semi-professioneel gebruik of Rolsteiger Compleet voor echt professioneel gebruik.

Online steigers bestellen

Een steiger online bestellen is bij Steiger Centrum heel makkelijk! Het wordt direct uit voorraad geleverd en is binnen één werkdag op de locatie aanwezig die je hebt aangegeven. Je moet dan wel voor 13.00 uur bestellen. Wil je je product liever zelf komen ophalen omdat je niet thuis bent op de bezorgdatum? Dan kan dat bij een van de afhaalpunten. Deze zijn in Baarn, Krommenie en Etten-Leur.

Als je een rolsteiger gaat opbouwen is het belangrijk dat je de instructies goed opvolgt. Dit scheelt een hoop tijd en wellicht ongevallen. Op de website van Steiger Centrum staan video’s waar het wordt uitgelegd. Wil je meer informatie over rolsteigers? Kijk dan op de website voor alles!