Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Sta als een expert voor de klas. Overweeg een Ctouch

De afgelopen decennia zijn er al een hoop stappen gemaakt in het onderwijs. Het ouderwetse krijtbord kom je al bijna niet meer tegen op basisscholen. Tegenwoordig vind je veel touchscreen in het klaslokaal. Of het nu de telefoons zijn of het digibord. Wat wel een belangrijk verschil is tussen die twee, is dat het digibord eigenlijk niet een echt touchscreen apparaat is. Je hebt namelijk een speciale pen nodig om ermee te kunnen schrijven op het bord. Je eigen vingers zullen het niet kunnen doen! 

De innovaties staan nooit stil, en zo ook niet op het gebied van digiborden. We zijn tenslotte bijna overal gewend dat touchscreen, te gebruiken met je vingers, overal aanwezig is. Waarom niet ook in het klaslokaal? Digiborden die je met je vingers kunt besturen zijn naast praktisch, ook nog eens heel modern. De leerlingen zullen dit ook goed kunnen waarderen! Een Ctouch aanschaffen kan dus een meervoudige positieve werking hebben in de klas.

Makkelijk in gebruik voor iedereen

Je kunt een Ctouch gemakkelijk linken met alle telefoons. Het maakt dus niet uit welk merk je hebt. Wel is het belangrijk dat de software niet te verouderd is. Zodra dit gelukt is, kan je met je vingers op het scherm alles selecteren en verslepen. Geen speciale pen meer nodig dus! Wanneer je in de les bijvoorbeeld sommen aan het maken bent, kan dus iedereen naar voren komen en met de vingers op het scherm gaan schrijven. De leerlingen zullen zeker wel blij zijn als de school akkoord gaat met een Ctouch aanschaffen!  

Ook geschikt voor kleine scholen

Een kleinere school heeft wellicht een minder groot budget, en zal dus minder geneigd zijn om een grote investering te doen in een digibord. Daarnaast maak je de ouderwetse digiborden permanent vast aan de muur. Elk klaslokaal heeft dan een eigen bord nodig. Als je voor een Ctouch aanschaffen kiest, kan je deze op verschillende locaties gebruiken. Hij staat namelijk op wielen! Zo kan je beginnen met één stuk en die naar meerdere lokalen rijden om te gebruiken. Zo kan iedereen het even uitproberen en beslissen of het voor hun werkt of niet.