Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Zweetvoeten, ik heb er tijdens mijn werk al jaren last van. De reden hiervoor is dat ik voor mijn werk erg dikke werkschoenen moet dragen, ik vind dit zelf ook erg belangrijk omdat dit op het bouwterrein natuurlijk een stuk veiliger is. Je weet namelijk maar nooit wat er tijdens je werk op je pad kan komen. Ik merk dat de zooltjes die in mijn veiligheidsschoenen zitten inmiddels wel kapot beginnen te gaan door het vele gebruik en mijn zweetvoeten. Ik ben daarom alvast opzoek gegaan naar nieuwe werkschoenen. Ik zou het liefst schoenen vinden die net zo veilig zijn maar die beter ademen zodat ik minder last zal hebben van zweetvoeten.

Ik heb nooit problemen gehad met zweetvoeten, het begon allemaal toen ik veiligheidsschoenen moest gaan dragen voor mijn werk. Het kwam naar mijn gevoel voornamelijk doordat de schoenen dikker en minder ademend waren dan de schoenen die ik tot dat moment gewend was. Ik heb al enige schoenen uitgekozen die mij wel geschikt lijken echter ben ik ook aan het kijken naar de beoordelingen en meningen van anderen om te kijken of de werkschoenen ook echt zo goed zijn als de verkoper beweert. Gebruikers ervaren die dingen natuurlijk anders dan dat de producent of verkoper dat doet.

Ik hoop spoedig een goed paar veiligheidsschoenen te kunnen vinden zodat ik ook eindelijk van die irritante zweetvoeten af zal zijn. Dit zal het dragen van veiligheidsschoenen een stuk prettiger maken waardoor ik er ook niet meer zo tegen op zal zien.bowork