Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Koffiebeker bedrukken

Packaging Direct

Wil je graag disposable koffiebekers met opdruk? Dan kan je terecht bij Koffiebekerdirect.nl waar je jouw gewenste soort koffiebekers kan laten bedrukken. Dit is handig voor verschillende gelegenheden. Heb je bijvoorbeeld voor een evenement plastic koffiebekers nodig en wil je die koffiebekers bedrukkenmet een bepaald logo? Dan ben je hier aan het juiste adres. Er zijn ook nog verschillende soorten koffiebekers verkrijgbaar dus je kan het geheel zelf samenstellen zodat jij uiteindelijk de gewenste koffiebekers hebt voor het evenement.

Wat heb je allemaal nodig?

Voor een automaat kan je ook koffiebekers nodig hebben. Deze automaat koffiebekers kun je ook vinden in het assortiment van Koffiebekerdirect. Daarbij kun je ook deze koffiebekers laten bedrukken, geheel naar eigen wens. Naast alle bekers kun je hier ook terecht voor verschillende benodigdheden zoals roerstaafjes, deksels of een kraft sleeve. Oftewel: je kan hier van alles online bestellen wat je nodig hebt voor het koffie drinken.

Bestellen bij Koffiebekerdirect.nl

Bij Koffiebekerdirect kan je de gewenste producten gemakkelijk in jouw winkelmandje stoppen. Je kan hier zowel als particulier als bedrijf koffiebekers bestellen. Heb je een zakelijk account? Dan kan je ook kiezen voor betalen op rekening. Wel net zo handig als je hier vaker bestellingen op gaat plaatsen. Wanneer je jouw bestelling plaatst voor 13:00 uur, wordt het die dag daarna al verzonden. Je hoeft dus niet lang te wachten totdat jij de koffiebekers thuis of op kantoor ontvangt. Je kan ze dus ook direct gaan gebruiken op bijvoorbeeld het evenement of op kantoor.

Meer weten?

Als je meer wil weten of het proces van de koffiebekers laten bedrukken, kan je contact opnemen met de klantenservice van Koffiebekerdirect.nl. Zij staan je graag te woord en kunnen je van alles vertellen over het bedrukken van de koffiebekers. Het is namelijk wel net zo leuk om je eigen koffiebekers te hebben, zodat ook de klanten van jouw bedrijf deze bedrukte bekers zien. Dit draagt ook weer verder bij tot de naamsbekendheid en is onderdeel van marketing. Neem contact op per telefoon of email.