Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

iPhone reparatie in Den Haag

iPhone reparatie Den Haag

Voor mijn kapotte telefoon was ik opzoek naar een iPhone reparatie in Den Haag, omdat ik het verschrikkelijk vind om met barsten in mijn scherm kon te moeten lopen. Ten eerste is het natuurlijk niet goed voor jouw mobiel. Ten tweede kan het er voor zorgen dat het nog verder kapot gaan en ten derde is het ook nog eens best gevaarlijk omdat jij je er aan kunt snijden. Dat is helaas ook precies wat bij mij gebeurt is. Toen ik gister aan het fietsen was, viel mijn mobiel uit mijn zak. Toen ik zag dat hij op de voorkant was gevallen, hielt ik mij hart vast. Helaas was het scherm gebroken toen ik mijn telefoon omdraaide. Toen ik wilde kijken of de touch het wel nog deed, sneed ik ook nog eens mijn vinger open. Daarom ben ik gelijk omgedraaid en ben ik terug naar de stad gefietst om mijn mobiel te laten maken.

iPhone reparatie Den Haag

Snelle service

Toen ik na een lange fietstocht aan kwam bij de iPhone reparatie in Den Haag werd ik gelijk geholpen. Aan de man vertelde ik wat er gebeurt was tijdens het fietsen. Hij zei dat hij direct aan de slag ging om mijn scherm weer normaal en veilig te maken. Ondertussen wachtte ik in de winkel en keek wat rond. Een tijdje later kwam de man terug met mijn telefoon in handen. Ik kon niet geloven dat hij hem zo snel had weten te maken. Het nieuwe scherm was ook nog eens heel erg goedkoop.

iPhone reparatie Den Haag