Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Diplomamappen: hét visitekaartje voor jouw onderwijsinstelling

diplomamap

Wanneer je de directeur, eigenaar of een verantwoordelijke bent van of bij een onderwijsinstelling, dan hoop je uiteraard dat voldoende leerlingen of kandidaten zich bij je instelling aanmelden. Vervolgens is het ook de bedoeling dat deze leerlingen de gewenste diploma’s of certificaten weten binnen te slepen. Dit zijn namelijk cruciale factoren voor het voortbestaan en de toekomst van je onderwijsinstelling. De manier waarop je je als organisatie zijnde profileert is daarbij erg belangrijk. Dit geldt vooral bij het introduceren en het uitzwaaien van kandidaten. Dit laatste gebeurt idealiter dus na het behalen van een diploma. Als dat inderdaad zo is, dan dient zo’n diploma vanzelfsprekend te worden overhandigd in een fraaie diplomamap, het liefst eentje die bedrukt is in de gangbare huisstijl. Hieronder lees je waarom je daar als onderwijsinstelling eigenlijk niet omheen kunt.

diplomamap

Waarom je als onderwijsinstelling fraaie diplomamappen moet hebben en verstrekken

Om deze redenen is het erg belangrijk om mooie, in jouw huisstijl bedrukte diplomamappen bij diploma’s en certificaten te verstrekken:

  • Een fraaie presentatie door middel van zo’n diplomamap doet recht aan de moeite die een kandidaat heeft gedaan om het diploma te behalen én het geld dat deze aan je instelling heeft besteed.
  • Een mooie diplomamap is een positief visitekaartje voor je organisatie. Men merkt daaraan dat goede leerlingen met de juiste mindset echt iets kunnen bereiken bij jouw instelling.
  • De naamsbekendheid van je onderwijsinstelling wordt erdoor vergroot. Er zal daardoor meer en positiever over je instelling worden gesproken.