Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

De innovatieve manier van urenregistratie

Veel mensen denken dat het bijhouden van hun uren en het registreren ervan veel tijd kost. Urenregistratie wordt als een vervelend en tijdrovend klusje gezien. Het hoeft echter helemaal niet veel tijd te kosten. Heb je wel eens nagedacht om een Urenregistratie app van OutSmart te nemen? Dit kan je veel tijd schelen. Bovendien heb je met zo’n app overal toegang tot je gewerkte uren, zoals op je werk, thuis, op je laptop en smartphone. Een urenregistratie app heeft veel voordelen. Lees hieronder welke voordelen je hebt met een urenregistratie app.

Maak het jezelf makkelijk

Door middel van een urenregistratie app kun je heel makkelijk je uren bijhouden. Er zijn verschillende manieren om je uren te registreren, zoals met een timer of vanuit je agenda. Een urenregistratie app heeft verschillende functies en beperkt zich niet alleen maar tot het registreren van uren. Je kunt er ook je autoritten mee registreren, en projecten op registreren en managen. Een urenregistratie app is voorzien van een timer waarmee je makkelijk je uren kunt bijhouden. Als je begint zet je de timer aan, en als je klaar bent klok je uit.

Manage je projecten met een urenregistratie app

Een urenregistratie app kun je voor meer gebruiken dan alleen het registreren van je uren. Als ondernemer kun je ook je projecten erop registreren en managen. Vooral als je aan meerdere projecten werkt is een urenregistratie app praktisch zodat je het overzicht houdt over je projecten en je snel kunt zien hoeveel uren je gewerkt hebt. Ook kun je via de app inzicht krijgen in het management van je project. Met de software kun je je projecten opsplitsen in meerdere taken zodat je een gestructureerd overzicht hebt over je projecten en weet waar je mee aan de slag kunt. Ook kun je met deze optie precies zien hoe lang je hebt gewerkt aan een taak.