Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Creditcard aanvragen

Visa

Een creditcard aanvragen is vandaag de dag niet moeilijk meer. Helemaal niet wanneer je naar de website van Credit-Card.Nu gaat kijken. Hier worden diverse vergelijkingen gemaakt en uitgelegd welke kaart eventueel het beste bij jou zal passen. Je kan namelijk al een onderscheid maken in een privé kaart en een zakelijke kaart. Tevens staan er op deze website meer dan 50 creditcards die je kan vergelijken.

Normaal gesproken is een creditcard een soort betaalmiddel. Er komt geen fysiek geld aan te pas en dat maakt het betalen vaak een stuk makkelijker. Je hoeft immers niet, bij een grote aankoop, met veel geld over straat te lopen.

Mastercard

Makkelijk een creditcard aanvragen

Zoals ik hierboven al heb vermeld is een creditcard een betaalmiddel. Echter kan deze kaart ook andere voordelen opleveren. Denk hierbij aan een aankoop die jij hebt gedaan, maar bij aankomst blijkt het product stuk te zijn. Doordat deze bestelling met een creditcard is gedaan, valt deze schade onder een aankoopverzekering. Je hebt dan recht om jouw geld terug te krijgen. Let er wel op dat niet iedere kaart deze dekking heeft.

Zo zijn er nog veel meer opties op te noemen waarom een aanschaf van een card zeker aan te raden is, of zelf een must is. Wil jij een auto huren of een vakantie boeken, ook dan wordt er vaak om deze kaart gevraagd. Niet om mee te betalen, maar meer om er zeker van te zijn om jezelf te kunnen legitimeren. Bekijk de vele mogelijkheden op deze website.

Visa Word