Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

4 tips voor de beste Instagram foto

We leven in een tijdperk waar foto’s, video’s en social media niet meer weggedacht kunnen worden. Het is nou eenmaal heel normaal om van elke situatie een foto te maken en deze te delen met al onze vrienden op social media. Door deze tijdperk zijn er ook nieuwe soort banen ontstaan waaronder influencer. Eigenlijk kan je het vergelijken met reclame. Een mooie manier om iets te promoten. Het is alleen niet een baan waar je voor kan studeren of solliciteren. Je moet het in je hebben, nieuw zijn of de beste. Daarbij moet je goed zijn in foto’s maken en een eigen mening hebben. Goede Instagram foto’s helpen hier dus bij. Hoe beter de foto’s hoe meer volgers je zal krijgen. Wanneer dit niet het geval is, kan je foto likes kopen Instagram maar ook volgers kopen voor Instagram.

Mooi licht

Wanneer je het niet ziet zitten om foto likes kopen Instagram, houdt het dus in dat je mooie foto’s moet hebben. Dit doe je onder andere door goed licht. Het licht moet er niet te nep uitzien maar ook niet te donker. Zo zijn er speciale lampen die natuurlijk licht kunnen nabootsen. Hierdoor heeft elke foto mooi licht en hoef je minder te bewerken. Daarbij houden je volgers daar meer van. Hierdoor hoef je geen volgers kopen voor Instagram.

Wees interessant

Iedereen kan een selfie maken of een staande foto hebben. Om mensen aan te trekken moet je meer doen dan dat. Er zijn namelijk heel veel mensen die een influencer willen worden, het is hierbij belangrijk dat je bijzonder bent en iets anders doet dan de rest. Kies dus voor een goede achtergrond en mooie lichaamspositie. 

Juiste filter

Nadat je de foto hebt genomen is het belangrijk dat je het nawerk doet. Dit doe je door de juiste filter te gebruiken en je foto op een natuurlijke manier te bewerken. Doe dit niet te veel, dit kan je namelijk volgers kosten. Vooral voor in het begin is het handig om volgers kopen voor Instagram. Zo zullen echte volgers je sneller geloven. 

Tags

Je wilt natuurlijk meer volgers en meer likes. Je kan foto likes kopen Instagram maar je kan ook een goedkope manier vinden om meer volgers te krijgen. Gebruik hiervoor tags onder je foto. Gebruik tags die bij je foto passen en kies niet iets zomaar.