Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

WooCommerce webshop laten maken en waarom  

WooCommerce webshop laten maken

Ben jij geïnteresseerd in het bouwen van je webshop? Dan kan je een WooCommerce webshop laten maken. WooCommerce is een uitbreiding op het wordpress systeem. Hier kan je online producten gaan verkopen. Het is een van de beste oplossingen en wordt over de hele wereld gebruikt op allemaal verschillende soorten websites. Hierbij kan er voor elk type bedrijf een gewenste webshop gemaakt worden die bij hen past. 

WooCommerce webshop laten maken

Hoe op gang?

Mensen shoppen nu tegenwoordig vaak online omdat het een makkelijke toegang heeft op producten. Ook kan je op elk moment van de dag een webshop bezoeken. Bij een fysieke winkel zit er namelijk een sluitingstijd aan verbonden. Doordat er in een webshop geen tijd aan verbonden zit kunnen ze beter browsen op het internet naar producten die ze misschien in een fysieke winkel over het oog hebben gezien. Ook kan je lekker thuis blijven zitten in plaats van fysiek naar de winkel te gaan. Een WooCommerce webshop laten maken begint dan met het plaatsen van de producten die jij biedt. Daarna maakt ze gebruik van verschillende betaalmethodes waaruit je kan gaan kiezen. Er wordt dan een thema gekozen voor jouw type bedrijf. Hierbij wordt er gekeken naar de naam en logo van je bedrijf. Daaruit worden kleuren gekozen die er gebruikt gaan worden. 

Voordeel

Het grootste voordeel van een WooCommerce webshop laten maken is dat het een stuk minder tijd kost dan als je het zelf maakt. Het proces kan namelijk best lang duren als je nog niet echt weet hoe het werkt. Daarom is het verstandiger om een iemand in te huren die het voor je maakt. Ten slotte brengt een webshop vaker wat meer winst op dan een fysieke winkel. Dit komt omdat mensen meer door sites gaan browsen. In een fysieke winkel kijken ze meestal minder snel uitgebreid naar producten.