Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Wij volgden een veiligheidstraining

veiligheidstraining

 Samenveiligheidstraining

Vorige week heb ik met mijn collega’s een veiligheidstraining gevolgd en dat was erg nuttig. Hier hebben wij verschillende dingen geleerd op het gebied van eerste hulp in veel verschillende situaties. Zo weet ik nu bijvoorbeeld wat ik moet doen wanneer iemand zijn of haar been heeft gebroken. Een van de dingen die mij altijd zullen bijblijven is het reanimeren. Mijn vader is zelf overleden aan het een hartaanval en in die tijd had ik gewild dat er iemand bij hem was die dit kon. Dat betekent natuurlijk niet dat hij het had overleefd, maar het heeft mij wel bewust gemaakt van het belang van EHBO. Daarom wil ik ook elke werkgever aanraden om dit aan te bieden voor haar werknemers. Het is niet alleen erg nuttig voor tijdens werktijd, maar ook daarbuiten. Het kan levens redden en dat is het belangrijkste naar mijn idee.

veiligheidstrainingKijk hier eens

Deze veiligheidstraining hebben wij gevolgd bij G4s en daar gaan wij zeker nog eens terugkomen. Er zijn namelijk herhalingen nodig om onze kennis op peil te houden. Daarnaast is de prijs erg goed en hoeven wij het daardoor niet zelf te betalen. Ook is het fijn dat het hier in de buurt zit, want ik hoef maar 15 minuten te fietsen voor ik er ben. De lunch was heerlijk en iedereen heeft daar heel erg van genoten. Mocht jij jouw veiligheid ook belangrijk vinden, neem dan zeker een kijkje op de website voor meer informatie. Daarnaast staan hier ook alle mogelijkheden die er hier zijn.