Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Wie verkoopt het beste hout van Hengelo?

Wij wilden graag een mooie schuurwoning bouwen omdat wij een heel mooi perceel hadden kunnen kopen in het open veld. Wij wilden daarom graag landelijk gaan bouwen en daarom moesten wij zorgen dat wij de juiste materialen konden vinden. Wij hebben toen gekeken waar wij moesten zijn wanneer wij goed hout in Hengelo wilden kopen. Wij wilden namelijk graag met lokale bedrijven gaan werken omdat wij de regio graag wilden steunen. Wij zijn daarom gaan kijken welke bedrijven wij konden benaderen voor goed hout in Hengelo en wij hebben toen gezien dat wij een keer op de site van houtcentre-debruin.nl moesten gaan kijken. Deze mensen hebben heel interessante mogelijkheden te bieden en ik heb daarom gekeken of wij hier ons hout in Hengelo konden kopen. Wij hadden heel veel hout uit Hengelo nodig omdat wij namelijk de gehele buitenkant van onze nieuwe woning wilden bedekken met dit hout. Wij hebben daarom gekeken of het mogelijk was om even met een van deze mensen te gaan overleggen over welke soorten hout zij ons in Hengelo konden leveren omdat wij niet de verkeerde soorten wilden bestellen. Wij zijn daarom blij dat wij even met een medewerker van dit bedrijf konden praten. Wij hadden namelijk ook al aanwijzingen gekregen van de aannemer en wij konden kiezen uit een aantal soorten hout in Hengelo. Wij hebben toen het aanbod gekregen om een keer langs te komen bij dit bedrijf zodat wij met eigen ogen konden zien wat zij ons te bieden hadden. Ik heb toen gemerkt dat deze mensen een heel groot bedrijf hebben en dat je hier werkelijke alle soorten hout in Hengelo kunt kopen. Ik ben daarom blij dat wij hier zijn gaan kijken naar de mogelijkheden omdat deze mensen ons niet alleen een royaal aanbod hebben kunnen laten zien, maar ook omdat zij heel scherpe prijzen rekenen. Dat was voor ons heel prettig want wij moesten een beetje op ons budget letten. Wij zijn daarom heel blij dat wij met de mensen van houtcentre-debruin.nl in zee zijn gegaan.

Deze specialisten konden ons aan het juiste hout in Hengelo helpen

Wij hebben hier uiteindelijk al het hout in Hengelo ingeslagen dat wij nodig hadden voor onze woning en ik ben heel blij dat wij met deze firma in zee zijn gegaan. Deze mensen hebben er alles aan gedaan om te zorgen dat wij met heel goede materialen konden werken en wij kunnen er zeker van zijn dat onze schuurwoning echt een parel wordt.

Wilt u de diverse houtsoorten ook een keer bekijken?

Mocht u ook willen gaan bouwen en goed hout in Hengelo willen kopen, dan kunt u:

  • Even naar de site houtcentre-debruin.nl surfen
  • Bekijken wat deze mensen u allemaal te bieden hebben
  • Een keer contact opnemen om te horen hoe men u van dienst kan zijn

Ik hoop dat u hier ook kunt vinden wat u nodig heeft. U zult zien dat deze mensen er alles aan doen om te zorgen dat u voor een goede prijs geholpen wordt. Kijk dus snel even op de site.
Lees meer…