Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Welke kassasystemen worden er tegenwoordig gebruikt?

bon van boodschappen

Bij Ridder en Hertog kan je verschillende kassasystemen kopen. Er zijn tal van kassasystemen, in dit blogbericht zullen we deze onder de loep nemen. Een Kassasysteem vinden die passend is bij jouw bedrijf kan een uitdaging zijn. Er zijn er zoveel en voor elke branche is er een systeem wat makkelijker werkt. Daarnaast is er verschil in de uitvoering, ga je voor een compact en gebruiksvriendelijk model of een modern model. 

Moderne kassasystemen

Ridder en Hertog verkoopt verschillende kassasystemen. Er zijn drie categorieën waar je uit kan kiezen; een POS kassasysteem, een touchscreen kassasysteem en een eenvoudig kassasysteem. Een POS kassasysteem is vooral binnen de horeca en retail een goed systeem om te gebruiken. Dit systeem is makkelijk uit te breiden. Naast de hoofdfunctie afrekenen, kunnen facturaties, bestellingen, spaarprogramma’s en etiketten ook behandeld worden met het POS kassasysteem. Het is een allesomvattend systeem. Een touchscreen kassasysteem is vooral makkelijk voor horeca bedrijven. Door de touchscreen is het systeem makkelijk te bedienen. Daarnaast kan het systeem gekoppeld worden aan handhelds. Hierdoor wordt het opnemen en maken van bestellingen een makkelijker proces. 

Liever een eenvoudig model? 

Ga je toch liever voor een eenvoudig kassasysteem? Dan zijn daar ook mogelijkheden voor. Een eenvoudig kassasysteem wordt veel gebruikt in de ambulante handel. Een handzaam model in deze sectoren is vaak makkelijker te gebruiken. Ook met een eenvoudig kassasysteem kan je goed werken. Het is makkelijk te programmeren en je kunt er productgroepen aan toevoegen. Daarnaast is er genoeg ruimte om producten toe te voegen aan dit systeem. Naast dat het eenvoudig is in gebruik, is dit model kassasysteem ook makkelijk te verplaatsen. 

Er zijn genoeg opties wanneer je je gaat oriënteren voor een kassasysteem. Let erop dat je een systeem kiest wat bij jouw branche past en waar iedereen mee overweg kan. Zo houd je het makkelijk voor jezelf en voor je personeel. Blijf je het lastig vinden wat voor jou de beste keuze is? Vraag dan een expert om hulp.