Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Welk Samsung galaxy a71 hoesje is het beste

Wallet Case Hartjes

Een Samsung galaxy a71 hoesje kopen is heel erg belangrijk. Bij deze dure mobiel wil je natuurlijk niet dat deze snel kapot gaat. Daarom zijn er 3 verschillende soorten hoesjes voor deze telefoon. Dat zijn de volgende hoesjes:

  • Back-case
  • Book-case
  • Extreme case

Ieder hoesje heeft zo zijn eigen voordelen. De back en extreme case zijn allebei een hoesje die de achterkant beschermd. De extreme case heeft echter grote opstaande randen waardoor het scherm aan de voorkant ook goed beschermt wordt. Een book-case is hetzelfde als een back-case alleen heeft deze dan nog een flap die over het scherm heen gevouwen kan worden. Dit zorgt voor goede protectie van het scherm, echter vinden sommige mensen het vervelend om dit losse flapje te hebben. 

Groene wallet

Verschillende motieven op een hoesje 

Bij de Samsung galaxy a71 hoesje zie je dat er veel verschillende motieven in het hoesje zitten. De hoesjes zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, motieven en materialen. Je hebt bijvoorbeeld hoesjes die zijn afgewerkt met stof of leer, echter heb je ze ook van marmer. Marmer is een wat harder materiaal, terwijl stof juist lekker zacht is. Er zijn natuurlijk de standaard hoesjes die volledig in het zwart worden geleverd. Er zijn ook hoesjes met wat leuke vrolijke kleuren er op. Denk hierbij aan een hoesje met een printje van bladeren, bloemetjes, de zee of een Mandela motief. Je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Er zijn dus genoeg hoesjes voor mannen of vrouwen.