Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Wat zijn de diensten die een seo bureau je kan geven?

Search Engine Optimaization kan vrij lastig zijn wanneer je er niet of minder goed bekend mee bent. Er wordt ingespeeld op het Google algoritme, wat alleen effectief wanneer duidelijk is wat dit algoritme is. Om ervoor te zorgen dat je als ondernemer niet te veel tijd hieraan kwijt bent, kan het uitbesteden van deze taak aan een SEO bureau zoals DoubleSmart de oplossing zijn. Bij DoubleSmart werken verschillende SEO specialisten die zich dagelijks bezighouden met het beter vindbaar maken van klanten in de zoekmachines.

Een Sterke Link Opzetten

Bij het uitbesteden van SEO werk aan een SEO bureau worden alle aspecten opgepakt door het bureau. Zo houdt het bureau zich bezig met het creëren van een hoge autoriteit voor de website met een sterke backlink. Om een profiel met een sterke backlink op te zetten is het belangrijk dat er voldoende linkbuilding op de website te vinden. Doordat de link vaker gebruikt wordt, wordt het door Google erkent als een betrouwbare en populaire link. Zo wordt het verkeer naar website groter en scoort de pagina ook beter op Google. DoubleSmart creëert dan ook eerst een sterke autoriteit en zet het dan door naar de SEO copywriter.

SEO Content Creëren

De SEO copywriter houdt zich bezig met het schrijven van kwalitatieve content, dat geschreven is op de juiste wijzen en met de juiste zoekwoorden. De juiste tekst is voor Google makkelijk uit te lezen en bevat termen die vaker gebruikt zijn in de database. Om dit op de juiste manier te doen, zijn ook de juiste technieken nodig. DoubleSmart onderzoekt de gebruikservaring van een website en neemt dit mee in de SEO-analyse. Zo wordt matige tot slechte techniek gedetecteerd en wordt dit aangepast om moeilijkheden bij het gebruikersgemak te verkleinen. Een SEO bureau zoals DoubleSmart neemt dus de complete vindbaarheid van de website onderhanden bij een SEO-analyse. Zo hoeft de ondernemer hier niet meer naar om te kijken.