Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Wat leer je van een powerpoint training?

Voor zowel particulieren als voor bedrijven zijn de functie van Microsoft – Word, Powerpoint, Excel – een absolute noodzaak. We gebruiken deze functies om te werken, presentaties te geven of onze financiën in de gaten te houden. Maar ondanks dat we deze producten vaak gebruiken, halen we er lang niet alles uit wat erin zit. Dit komt vooral omdat veel mensen het gebruik van deze functies toch best lastig vinden. Bijvoorbeeld bij een powerpoint, waar men soms de juiste knoppen niet kan vinden, of alleen maar de standaard templates gebruikt.

Dit is jammer want je kan zo veel meer met powerpoint dan de meeste van ons door hebben. Een powerpoint training van bijvoorbeeld PPT Solutions kan dan ook een uitweg bieden. Daar leer je goed te werken met powerpoint, maar wat leer je daar nu precies? Hier leggen we het kort uit.

Wat leer je?

Oke, handig een training, maar wat leer ik er nu? Ten eerste is het belangrijk duidelijk te hebben dat er gekozen kan worden, in ieder geval bij PPT Solutions, uit twee soorten powerpoint training. De keuze bestaat uit een online training en een training op locatie. Bij elk heb je de keuze uit verschillende moeilijkheidsgraden.

In de absolute basis lessen zul je vooral leren hoe powerpoint werkt. Dat houdt in dat je lessen krijgt over de functies die beschikbaar zijn, welke knop wat doet. Op deze manier krijg je op een snelle en duidelijke manier een goed overzicht van powerpoint en wat je er allemaal mee kan doen.

Een stapje hoger zul je iets dieper powerpoint induiken. In deze lessen zul je vooral werken aan de presentatie van je powerpoint. Hoe pas je templates aan, hoe maak je grafieken in powerpoint en hoe plaats ik afbeeldingen en video’s. Hierdoor zul je niet alleen mooiere presentaties maken, maar zul je ook sneller te werk kunnen gaan.

De laatste stap gaat natuurlijk het diepste op de stof in. Hier zul je aan de gang gaan met de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden binnen powerpoint. Ook kun je bij PPT Solutions ook kiezen voor een powerpoint training gericht op bedrijven. Daar leer je de perfecte powerpoint te maken voor bedrijfsaangelegenheden.