Informatie voor Startende Ondernemers

Wat is een ICO?

Veel mensen hebben de vraag: wat is een ICO? Een ICO is een afkorting van de naam initial coin offering. Dit is een term voor crowdfunding projecten binnen de blockchain en cryptocurrency industrie. Wanneer u begint binnen een ICO, koopt u crypto eenheden en helpt u hiermee met het financieren van een bepaald project binnen de decentrale applicaties.

Waarom meedoen aan een ICO?

Deze vraag hangt af van het project, het team en de type token sale. Het is daarom verstandig om een aantal vragen aan uzelf te stellen. Wat is een ICO

Welke partij is betrouwbaar?

Wanneer u begint met de token sale en ICO, dan moet u goed gaan opletten of de partij waarin u wilt investeren een betrouwbare partij is. Het is daarom belangrijk dat u het team achter het bedrijf goed na loopt en kijkt of het bedrijf werkelijk bestaat. Veel partijen die betrouwbaar zijn, hebben waar advisors in het team zitten welke vaak toonaangevende namen hebben in de internet wereld. Ga na of deze persoon echt in het team zit want uit onderzoek blijkt vaak dat deze persoon helemaal niet het team ondersteunen en in het team van advisors zitten. Vaak worden deze bedrijven begonnen met doel om geld van u af te troggelen. De websites waar de token sale verkocht worden zien er vaak heel erg mooi uit en zijn met zorg opgezet. Alles lijkt goed, tot de oprichters van de ICO de prijs laten stijgen en vanaf dat moment zullen zij alles verkopen.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.