Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Wat doet een WordPress specialist?

Een WordPress specialist bouwt websites met een content management systeem genaamd WordPress op Doubleweb.nl. WordPress is wereldwijd het meest populaire open source CMS. Een WordPress specialist kent alle ins en outs van het systeem om esthetische, functionele en responsive websites te maken. Een wordpress specialist herken je net als DoubleWeb aan hun portfolio en positieve reviews. Wees op uw hoede voor WordPress-specialisten die u vertellen dat ze bergen kunnen verzetten op uw website. Als ze te mooi zijn om waar te zijn, dan zijn ze dat waarschijnlijk ook. Als u een WordPress-specialist wilt met eerlijkheid en transparantie, dan is DoubleWeb uw beste keuze.

Welke activiteiten doet een WordPress-specialist?

Een WordPress specialist bouwt websites in WordPress. Hij/zij ontwikkelt een raamwerk dat focust op snelheid, gebruiksvriendelijkheid en zoekmachinevriendelijkheid. Dat framework is de sterke basis voor de rest van je website, die de WordPress-specialist vervolgens gaat opzetten. Tijdens de ontwikkelfase wordt de website uiteraard zorgvuldig gecontroleerd en goed getest voordat deze gelanceerd wordt. Bovendien creëren WordPress-specialisten bij Doubleweb de beste website voor u en voor uw website gebruikers – uw wordpress-website ziet er gegarandeerd esthetisch uit, is gebruiksvriendelijk en gericht op conversie.

Waarom je een WordPress-specialist van DoubleWeb nodig hebt

WordPress is een zeer toegankelijk contentmanagementsysteem. Doubleweb WordPress-specialisten zijn er zo enthousiast over! Het is slim om specialisten in te huren als je wilt dat je website complexere functies vervult dan basisontwerpen. Bij Doubleweb kunnen ze een template website of zelfs een complete website op maat voor u samenstellen, zodat u met uw website maximaal online resultaat kunt behalen. U kunt er zeker van zijn dat uw website aan de vereisten voldoet en exact wordt afgestemd op uw voorkeur. Een andere reden dat je een wordpress specialist van Doubleweb nodig hebt is dat – wanneer een WordPress ontwikkelaar van DoubleWeb een website levert, je een uitgebreide training krijgt waarna je pagina’s, nieuws, teksten, portfolio en afbeeldingen kunt toevoegen aan je nieuwe WordPress website. Door deze training beschikt u over alle informatie die nodig is om de website zelf te onderhouden. Als u het echter liever aan een WordPress-specialist overlaat, beheert Doubleweb de website graag voor u.