Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Waarom is het belangrijk dat uw procesindustrie wordt ondersteund door een goed ERP?

De productieketen is belangrijk voor de ontwikkeling van elke industrie. Om de productieketen correct te beheren, hebt u een ERP nodig waarmee u alle processen kunt volgen. Veel procesindustrieën gebruiken SAP Business One om hun processen bij te houden, zoals: inkooporders van klanten, aanvraag en verzending van grondstoffen, voorraadbeheer, logistiek en zelfs het financiële gedeelte. Een ERP zoals SAP Business One is niet meer weg te denken uit de procesindustrie. Zij zou niet in staat zijn haar processen efficiënt te beheren en zou uiteindelijk failliet gaan. Er zijn echter momenten waarop deze ERP niet over bepaalde functies die de industrie nodig heeft. Dit is waar add-ons worden gemaakt om extra functies toe te voegen. Een krachtige en schaalbare software als uw proces industrie.

Wat zijn add-ons?

Het is onmogelijk voor een enkele ERP om alle functies die elke industrie in de wereld nodig heeft hebben. Wanneer een procesindustrie een bepaalde functie nodig heeft die niet beschikbaar is in SAP Business One, wenden zij zich tot het gebruik van add-ons zoals ProcessForce. Add-ons zijn modules die de bestaande SAP-functionaliteit aanvullen. Deze modules zijn geverifieerd, getest en goedgekeurd door SAP, zodat u er zeker van kunt zijn dat ze stabiel en efficiënt zullen zijn. Het beste deel is dat u niet hoeft te investeren in extra software voor uw procesindustrie. De functies die add-ons toevoegen, worden vanuit hetzelfde SAP-scherm weergegeven, zodat uw werknemers niet op twee schermen hoeven te kijken om de informatie te krijgen die ze nodig hebben. Tijd is geld en SAP weet dat.

Voordelen van SAP Business One en ProcessForce

In de procesindustrie is het belangrijk dat de productieketen strikt wordt gecontroleerd. Om dit te bereiken, stellen SAP en ProcessForce u in staat om belangrijke technische aspecten te evalueren, zoals: Klanttevredenheid. U kunt de bestellingen en levertijden van klanten bijhouden. Inventariscontrole. U zult uw voorraad beter kunnen beheren, rekening houdend met aspecten zoals producttype, houdbaarheid en verzending. Recept controle. Help uw procesindustrie bij te houden welke ingrediënten in elk van uw producten zitten. Kwaliteitscontrole. Hiermee kunt u het hele proces evalueren, van de aankomst van de grondstof tot de levering van de producten aan uw klanten. Kostenbeheersing. Dit is belangrijk om een rendabele procesindustrie in stand te houden. Neem vandaag nog de beslissing om een ERP in uw processen te implementeren en de winstgevendheid te bereiken die u altijd al hebt gewild.