Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Voor veel doeleinden geschikt

stickers bedrukken

Wanneer je denkt dat stickers drukken alleen bedoeld is voor de zakelijke markt heb je het mis. Ook particulieren ontwerpen zelf steeds vaker hun eigen stickers voor op de ramen. Op deze manier kun je de sticker een verlengstuk laten worden van je woonkamer, met andere woorden de sticker is in dezelfde trend als de rest van de woning. Welke kleuren en ontwerpen je ook maakt, de stickerkoning maakt precies wat jouw verwachtingen zijn. Op de website maak je eenvoudig je eigen ontwerp.

stickers bedrukken

Enkel of dubbelzijdig

Door gebruik te maken van de online tool met stickers bedrukken creëer je een eigen sticker. Bij het drukken van de sticker heb je de mogelijkheid om deze aan een of twee kanten te laten bedrukken. In de meeste gevallen wordt alleen de buitenzijde van de sticker bedrukt, zodat mensen die langslopen kunnen zien wat er op de sticker staat. Wil je echter ook binnen de opdruk goed zien dan is dubbele bedrukking van de sticker mogelijk. Evenals extra lagen om bijvoorbeeld verkleuring door de zon tegen te gaan.

Mogelijkheden met de stickers

Niet alle stickers hoef je natuurlijk permanent aan te brengen, heb je in de winkel een actie of wordt je collega 50 jaar? Met een statische sticker heb je een sticker die je voor een bepaalde tijd aan kunt brengen. Geen last van lijmresten bij het verwijderen, eenvoudig aan te brengen en toch een prachtige sticker. Welke maat je ook wenst of nodig hebt ontwerp of kleur je kunt het allemaal aangeven in de ontwerper. Hiermee zie je tevens direct hoe de sticker eruit komt te zien als deze klaar is.