Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Vitaliteit

Vitaliteit-programma

Wat is Vitaliteit nu eigenlijk. Dat is een vraag waar veel mensen mee rond lopen. Het kan namelijk diverse kanten op gaan. Om vitaal te zijn en te kunnen blijven moet je vaak jouw levensfase aan passen. Dat kan je al doen door ervoor te zorgen om niet in stressvolle zaken terecht te komen. Natuurlijk is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Bepaalde situaties kan je helaas niet vermijden en moet je er vol op in gaan. Vooral op het werk wordt stress vaak ervaren. Veel mensen hebben dit vaak niet in de gaten, met als gevolg dat zij thuis komen te zitten met een flinke burn out.

Tips om vitaliteit de baas te blijven

Belangrijke zaken, zoals jouw gezondheid heb je vaak zelf in de hand. Een belangrijk punt is om jouw leven een andere wending te geven. Vooral op het zakelijke vlak is het raadzaam om eerst naar jouw eigen lichaam te luisteren, voordat je ziek thuis komt te zitten. Ga daarom op tijd naar bed, eet gezond en wat heel erg belangrijk is, ga meer bewegen.

Vanaf het moment dat wij op de zaak meer aandacht aan onze gezondheid zijn gaan besteden, is er een vitaliteitsprogramma in het leven geroepen. Elke vrijdagmiddag kan je hieraan deel nemen. Via VitalFacts volgen wij nu een programma waar je leert om meer inzicht te krijgen over jouw bewustwording en vitaliteit.