Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Versimpel het facturatieproces van je onderneming met Buckaroo

Denk je erover om een online winkel te starten, of is je online bedrijf inmiddels zo gegroeid dat je wel wat extra hulp bij je online betalingen kunt gebruiken? Ben je toe aan een professionaliseringsslag? Dan kan Buckaroo je helpen met verschillende mogelijkheden om je online betalingsverkeer zo goed en veilig mogelijk te regelen. Buckaroo kan ervoor zorgen dat jij je facturatieproces kunt optimaliseren en door het betalingsverkeer te digitaliseren heb je er zelf geen omkijken meer naar. Tijd over om je te richten op dat waar je wel goed in bent of plezier in hebt!

 

Financiële oplossingen van Buckaroo

Als een van Nederlandse grootste aanbieders van digitale financiële oplossingen is Buckaroo een fijne partner voor grote en kleine ondernemers. Met verschillende betaaloplossingen zorgt Buckaroo ervoor dat je je als ondernemer op je onderneming kan richten en je je geen zorgen hoeft te maken over de digitale financiële afhandeling. Dit doet de financiële aanbieder met verschillende slimme digitale oplossingen.

 

Digitale financiële services van Buckaroo

Met verschillende simpele digitale financiële oplossingen versimpeld Buckaroo het facturatieproces van je onderneming. In de digitale wereld van vandaag wil je natuurlijk gebruik kunnen maken van het wereldwijde web, ook als het om betalingen gaat en zeker als je een digitale winkelier bent. Buckaroo biedt verschillende digitale processen om je financiën soepel te laten lopen.

 

Mandaat Management, Pay per Email en Recurring Payments

Omdat je wel wilt weten met wie je online te maken hebt, heeft Buckaroo een eigen manier van Digitaal Incassomachtigen, geregeld via het Mandaat Management systeem. Buckaroo zorgt ervoor dat je van je klanten een rechtsgeldige digitale handtekening krijgt en dat betalingen plaatsvinden in een veilige opgeven. Ook via email kunnen klanten worden herinnerd aan hun openstaande betalingen, indien gewenst kunnen ze zelfs met een directe link in deze email worden gevraagd om te betalen: Pay per Email. Met Recurring Payments regelt Buckaroo vervolgens de vaststaande periodieke betalingen voor je.

 

Credit Management Systeem

Met het Credit Management Systeem zorgt Buckaroo ervoor dat je de bomen door het bos juist weer ziet. Met dit systeem haal je een totaaloplossing voor al je betalingsverkeer in huis. Zo heb je geen omkijken meer naar je meest gehate zakelijke klusjes.