Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Verpakkingen op maat

Een mooie verpakking is een visitekaartje voor je product. Het belang hiervan wordt meestal niet onderschat, maar het krijgen van een goede verpakking voor kleine oplages, lijkt vaak onmogelijk. Vreemd, vooral als je bedenkt dat er tegenwoordig zoveel kleinere bedrijven aan het werk zijn.

Op maat gemaakt – speciaal voor jou

Om dit gat in de markt op te vullen, bieden wij onder meer op maat gemaakte pakketten voor relatiegeschenken, eten, drinken, cosmetica en andere bijzondere producten. Met behulp van nieuwe technologie van machines heeft het meer waarde toegevoegd aan onze pakketten door middel van hoogwaardige verpakkingsmateriaal. Daarnaast kun je je bestelling 24 uur na aankoop al op je stoep verwachten. Op deze manier kom je nooit zonder verpakkingsmateriaal te zitten.

Verpakkingen vanaf 25 stuks!

Onze prioriteit is ervoor te zorgen dat de maximale klanttevredenheid wordt bereikt met gemak bij alle transacties, zoals eenvoudige betaling, snelle levering, gebruik van duurzaam materiaal, enzovoort. We willen het voor iedereen mogelijk maken verpakkingsmateriaal te bestellen in hoeveelheden van 25 stuks of meer. Bovendien sturen wij je precies het aantal verpakkingen dat je nodig hebt, zodat je je geen zorgen hoeft te maken om een overschot. Je betaalt dus nooit meer dan nodig! Ons verpakkingssysteem is op maat gemaakt voor een flexibele markt voor zowel eenmanszaken als kleine ondernemers tegen betaalbare prijzen. Wil jij je producten ook mooi verpakt hebben voor ze de deur uitgaan? Bestel dan snel de verpakking die bij jouw bedrijf past.