Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Veilige werkkleding kopen

veilige werkkleding

Een belangrijke regel is dat je met veilige werkkleding bepaalde werkzaamheden kan uitoefenen. Denk bijvoorbeeld aan beroepen van een brandweer, ambulancepersoneel, maar ook mensen die aan de weg werken, moeten zonder problemen hun werk uit kunnen voeren. Kleding met reflectoren om beter zichtbaar te zijn is dan zeker een must. In andere gevallen is het belangrijk om kleding gemaakt van brandwerend materiaal aan te schaffen.

Via Lavans is het mogelijk om diverse kleren te kopen. Hier hebben zij een groot assortiment aan veiligheidskleding. Alles is voorzien van de Europese veiligheidsnormering.

veilige werkkleding

Nieuwe, veilige werkkleding kopen

Ons bedrijf heeft altijd het beste met zijn medewerkers voor. Niet alleen qua ruimte, maar ook kleding zijn een zeer belangrijk aspect om aandacht aan te besteden. Omdat wij met een andere naam ons bedrijf gaan voortzetten, is ook de kleding hierop aangepast. Want op de oude spullen staat een andere, oude naam.

De bestelling voor nieuwe spullen was snel geleverd. De oude spullen werden door Lavans opgehaald en gewassen. Deze werden daarna weer aan ons teruggegeven en als reserve in onze opslag gelegd.

Dit bedrijf heeft veel diensten die zij uitvoeren of kunnen leveren. Want niet alleen goede kleding verkopen, valt hieronder. Ook het verhuren van droogloop matten, het wassen van kleren en ga zo maar even door. Op hun website kan je precies lezen wat hier allemaal mogelijk is. Zowel de diensten, maar zeker ook de service die je hier krijgt is geweldig!