Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Vacature vinden als advocaat stagiaire

Omdat ik een vacature advocaat stagiaire heb gevonden waar ik nu inmiddels al een aantal weken bij aan de slag ben. Wil ik graag mijn reactie delen omtrent hoe ik mijn stageplek heb weten te vinden. Omdat ik ervan droom om later als advocaat aan de slag kan gaan, ben ik bijna klaar met mijn rechtenstudie en hierna zal ik ook gaan doorleren. Het is echter wel de bedoeling om alvast te kunnen proeven hoe het is om werkzaam te zijn voor een advocatenkantoor en daarom was ik eens wat op het internet aan het rond kijken om te zien of ik een stageplek kon vinden.

Vacature advocaat stagiaire

Kans op een vaste baan

Toen ik al snel op de website van: advocatenjuristen.nl terecht kwam vond ik al snel een vacature als advocaat stagiaire. Deze wilde ik natuurlijk graag invullen en dus besloot ik om op de button: “direct solliciteren” te klikken. Hier kreeg ik direct alle bedrijfsgegevens te zien en ik heb dan ook direct gesolliciteerd. Het verliep allemaal erg snel en prettig, de klik was er al in het eerste gesprek. Nu ik hier al vijf weken aan het werk ben, begin ik het steeds leuker te vinden. Ik heb elke dag de motivatie om aan de slag te gaan en zeker om hier weer iets nieuws te leren. Als ik goed mijn best doe, dan zit er zelfs een kans in om als vaste medewerker te worden aangenomen. 

Neem maar eens een kijkje op de website en vind ook jouw droombaan.

Vacature advocaat stagiaire