Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Track and trace auto: wat is het beste systeem?

Logo Verizonconnect.com

Je bent aan het kijken voor een track and trace auto systeem voor het wagenpark van je bedrijf. Het is dan goed om jezelf af te vragen waar je het beste systeem kunt vinden die al jouw vraagstukken oplost. Ken je het track and trace systeem van Verizon Connect al? Zo niet, lees dan snel verder en ontdek dit uitstekende systeem.

Dit kun je met het track and trace auto systeem van Verizon Connect

Het track and trace auto systeem is anders dan alle andere systemen die je op de markt kunt vinden. Het is niet zomaar een track and trace auto systeem, je kunt er namelijk zoveel meer mee. Bijvoorbeeld:

  • Online zien waar je chauffeurs zijn en hoe hard ze rijden
  • Meldingen ontvangen voor specifieke activiteiten op de locaties
  • De historie van de gereden ritten bekijken
  • Verkeersinformatie bekijken
  • Handige rapportages uitdraaien
  • Een automatische ritadministratie bijhouden voor de Belastingdienst
  • Gebruik van tankpassen bijhouden
  • De levering of aankomst van een wagen controleren
  • Meldingen ontvangen over snelheidsovertredingen of te veel stationair draaien

Het track and trace auto systeem is makkelijk te activeren bij voertuigen die uit het jaar 1996 komen, of bij auto’s die nog nieuwer zijn.

Ben je bang voor de reacties van de chauffeurs, omdat je nu hun rijgedrag kunt monitoren? Natuurlijk kun je het track and trace auto systeem verborgen in het voertuig installeren. Maar je kunt ook tijdens een presentatie duidelijk maken dat het je chauffeurs ook helpt. Je controleert ze niet met een track and trace systeem, je wilt ze juist helpen met het verminderen van werkstress. Daarnaast kun je ze helpen om beter te rijden, waardoor ze minder verkeersovertredingen maken. Op de website van Verizon Connect kun je meerdere documenten downloaden, waaronder een document waarin staat wat de voordelen zijn voor je chauffeurs. Door jouw chauffeurs te overtuigen van de voordelen van het systeem, zullen ze minder weerstand bieden.

Het helpt trouwens niet alleen je chauffeurs om beter te rijden. De afdeling planning kan ook veel makkelijker hun werk doen. Zo kunnen ze planningen direct aansturen, veranderen en chauffeurs sturen naar nieuw aangenomen opdrachten. Maar ook de afdeling administratie zal dankbaar zijn met het track and trace auto systeem. Ze kunnen namelijk automatisch begin- en eindtijden uitdraaien, zodat ze hierop hun loonlijsten kunnen aanpassen.

Waar kun je het track and trace auto systeem krijgen?

Nu je weet wat het systeem onder andere kan, ben je benieuwd naar de kosten en wat het systeem precies voor jouw bedrijf kan doen. Neem daarvoor een kijkje op de website van Verizon Connect en ontdek het geavanceerde track and trace auto systeem. Je kunt op de website informatie bekijken, een demonstratie van vijftien minuten aanvragen en de abonnementen en prijzen bekijken. De prijzen krijg je te zien na het invullen van enkele vragen, zodat je een prijs krijgt te zien aan de hand van al jouw wensen. Maar je kunt natuurlijk ook rechtstreeks met een medewerker van Verizon Connect spreken, door ze te bellen.