Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

The Networkers kunnen je alles vertellen over site survey

Site survey

Bij een site survey gaat het over een meting ten behoeve van de wireless oplossing. Het is niet altijd vanzelfsprekend dat de wireless oplossing goed werkt. Er zijn vaak storingen die niet zichtbaar zijn. Het is daarom goed dat hier eens goed naar gekeken wordt. Storingsbronnen moeten geïdentificeerd worden en dat is wat The Networkers kunnen doen voor jou. Je weet dan namelijk op voorhand wat jou te wachten staat. Daarbij wordt er rekening gehouden met bijvoorbeeld externe storingsbronnen waarbij je kunt denken aan straalzenders, interne storingsbronnen zoals apparatuur en staal. Er wordt uitgebreid gekeken naar hoe de beste kwaliteit behaald kan worden en daar nemen zij dan ook graag de tijd voor.

Kantoor

Site survey uitbesteden

Bij The Networkers denken alle experts met je mee. De bundeling van eigenaarschap, nieuwsgierigheid, kennis, betrokkenheid, passie en ambitie geeft hun power. Dit zie je tijdens het proces en aan het eindresultaat. Zij staan daarom ook voor jou klaar en horen het graag als ze jou van dienst mogen zijn. Dit heb ik zelf mogen ervaren en ik ben daarom ook blij dat ik contact had opgenomen. Sinds we naar een ander pand zijn verhuisd hadden een aantal collega’s weinig tot geen verbinding. Je kan wel begrijpen dat hier enige irritaties uit voort kwamen. Dit moest aangepakt worden.

IT

Met behulp van Google gingen we opzoek naar iemand die ons verder kon helpen met ons Wifi. Wat blijft nou, er zijn bedrijven die je draadloos netwerk in kaart kunnen brengen en zo de zwakke plekken kunnen achterhalen. Voor een site survey ben je daarom ook bij The Networkers aan het juiste adres. Zorg dat je alle vragen direct aan ze stelt en zij staan voor je klaar om alle vragen snel te beantwoorden en met je mee te denken. Mocht jij nu ook geïnteresseerd zijn dan adviseer ik je om hun website eens te bekijken.