Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Tele2 webmail, een handige emailservice

Tele2 webmail is een van de grootste en meest gebruikte mailservice ter wereld. Het is gratis en gebruik en voor iedereen toegankelijk. Het is ook een zeer gebruiksvriendelijk programma en dusdanig erkend dat het tegenwoordig ook veel voor zakelijk gebruik wordt toegepast.

Tele2 webmail is zeer gebruiksvriendelijk

Tele2 webmail is zeer gebruiksvriendelijk en via een toegang tot het internet overal toegankelijk. Waar u ook bent, u kunt overal uw mail checken. Het programma is ook uitgebreid met een handige agenda zodat u ter plekke afspraken kunt vastleggen en als u inlogt en uw mail leest direct kunt bekijken. Hotmail is ook heel goed beveiligd en kent een systeem met diverse veiligheidsvragen die voorkomen dat anderen uw account zullen hacken. De veiligheidsvragen kunt u ook gebruiken als u per ongeluk uw wachtwoord bent vergeten. Tot slot heeft het een perfect spamfilter.

 

Envelop, E Mail, Verzendkosten, Postkantoor

Inloggen bij Tele2 webmail

Het enige wat u hoeft te doen om uw Tele2 e-mailadres te gebruiken, is inloggen bij Tele2 webmail. Dit doet u door naar de juiste webpagina te gaan, uw gebruikersnaam in te vullen en uw wachtwoord in het juiste vak in te vullen. Heeft u dit gedaan en kloppen de gegevens, dan komt u direct in uw e-mail portaal terecht. Nu kunt u e-mails versturen, maar ook uw ontvangen e-mails lezen.

 

E Mail, Webmail, Verzenden, Zilver, Icon, Symbool

Storingen bij Tele2 webmail

Net zoals andere e-mail clients, kan Tele2 webmail af en toe te maken krijgen met vervelende storingen. Lukt het niet om in te loggen met uw Tele2 e-mailadres? Dan kan dit komen door een tijdelijke storing bij de provider. Op de website van Tele2 wordt er vaak direct een update geplaatst als er sprake is van een storing in de Tele2 webmail. Komt u uw mail niet in, dan raden wij u aan om de website van Tele2 goed in de gaten te houden. Hier leest u het laatste nieuws over de storing en krijgt u ook meteen bericht als de storing weer voorbij is.