Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Smullen en netwerken bij DareFest: ICT-vereniging op z’n best!

Heb je ooit gedroomd van een evenement waar je heerlijk kunt dineren, terwijl je omringd bent door de nieuwste technologieën en innovaties? Dan is DareFest zeker iets voor jou! Dit unieke evenement combineert de beste start-up evenementen in Europa met een gezellige sfeer, perfect om te netwerken en te leren over digitale innovatie. In dit artikel nemen we je mee op een reis door DareFest, van de DigiAwards tot het AfterSunset feestje.

De beste start-up evenementen in Europa ontdekken

DareFest is dé plek om start-ups en ICT vereniging te ontmoeten. Met een indrukwekkende lijst van deelnemende bedrijven uit heel Europa, krijg je de kans om met innovatieve ondernemers te praten en hun succesverhalen te horen. Daarnaast ontdek je de nieuwste trends en technologieën op het gebied van ICT en digitale innovatie.

Niet alleen is DareFest de perfecte gelegenheid om te netwerken met gelijkgestemden, het is ook een geweldige kans om te leren van de besten in de sector. Met een breed scala aan workshops en presentaties is er altijd wel iets nieuws te ontdekken, ongeacht je interessegebied.

DigiAwards: de digitale innovatie-prijzen

Wat is een evenement zonder prijzen? Tijdens DareFest worden de DigiAwards uitgereikt, waarbij de meest innovatieve en inspirerende start-ups in de schijnwerpers worden gezet. Met categorieën zoals ‘Beste App’ en ‘Meest Innovatieve Technologie’, zijn de DigiAwards een geweldige manier om de erkenning te geven die deze start-ups verdienen. En wie weet, misschien ben jij wel de volgende winnaar?

Leer meer over digitale innovatie bij DareFest

Bij DareFest staat leren centraal. Je krijgt de kans om je kennis over digitale innovatie te vergroten door een breed scala aan workshops en presentaties bij te wonen. Van het bouwen van je eigen app tot het ontwikkelen van je eigen virtuele realiteit, er is altijd wel iets nieuws te leren.

Interessante sprekers en workshops

De sprekers bij DareFest zijn stuk voor stuk experts in hun vakgebied. Ze delen graag hun kennis en ervaring met jou, zodat je geïnspireerd raakt om zelf aan de slag te gaan met digitale innovatie. Daarnaast zijn er verschillende workshops waar je praktische vaardigheden kunt opdoen, zoals programmeren of ontwerpen.

AfterSunset: de perfecte afsluiter van een inspirerende dag

Na een dag vol inspiratie en netwerken, is het tijd om te ontspannen en te genieten van een heerlijk diner. Dineren tijdens DareFest is een geweldige kans om nieuwe contacten te leggen en bestaande relaties te versterken, terwijl je geniet van heerlijke gerechten en een gezellige sfeer.

En het feest stopt niet na het diner! AfterSunset is het officiële feest van DareFest, waar je kunt dansen op de beats van bekende DJ’s en live bands. Een perfecte manier om deze inspirerende dag af te sluiten en met een glimlach naar huis te gaan.