Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Sinterklaas traktatie voor collega\\’s of klanten online bestellen?

De wintercollecties voor kleding worden in het voorjaar al gemaakt zodat ze voordat de winter begint al in de winkels liggen. Dit gebeurd ook met andere seizoensgebonden spullen en feestdagen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Sinterklaas. De voorbereidingen voor al het snoepgoed begint al in een vroeger stadium. We zien het snoepgoed ook steeds vroeger al in de schappen van de supermarkten liggen. 

Al dat heerlijke snoepgoed!

Als je aan sinterklaas denkt denk je al snel aan het altijd net even teveel snoepen in die periode. Want een rondje door de supermarkt lukt dan niet zonder dat je geconfronteerd wordt met die heerlijke pepernoten en chocoladeletters in alle kleuren en smaken. Je kind meenemen naar de supermarkt is zo vanaf oktober (wanneer alles er vaak al ligt tegenwoordig) een hele opgave want ook die zien al dat heerlijke snoepgoed. Kom nu de supermarkt maar eens uit zonder dat je een zakje pepernoten of een chocoladeletter in je karretje hebt gegooid. En laten we wel zijn, het is gewoon erg lekker en hoort er nu eenmaal bij. 

Bedrijven en Sinterklaas.

Ook de bedrijven doen vaak aan de viering van Sinterklaas. Een zwarte piet die op kantoor langskomt met een grote zak vol strooigoed waar ze dan gul mee strooien tijdens het enthousiaste entree op kantoor. Een gepersonaliseerde chocoladeletter voor iedere medewerker is ook een bekende traktatie van de werkgever aan de werknemer. Het is een klein gebaar maar wordt vaak wel als goed ontvangen. Het zijn tenslotte de kleine dingen die het doen. Om je nu als bedrijf goed voor te bereiden op deze Sinterklaasviering moet je al wat vroeger beginnen met het regelen en bestellen van bepaalde zaken. Het strooigoed van de zwarte piet die op kantoor langskomt moet op tijd besteld worden, en ook die gepersonaliseerde chocoladeletters moeten besteld worden. Bij tezet.nl kun je online een keuze maken uit een breed assortiment. Hier kun je al je Sinterklaas traktaties samenstellen, personaliseren en bestellen. Je kunt ervoor kiezen het op kantoor af te laten leveren en het iedereen persoonlijk te overhandigen. Een andere optie is het thuis bij de werknemer of klant te laten bezorgen. Denk hierbij aan samengestelde pakketjes met de bekende pepernoten, schuimpjes, chocoladeletters en nog veel meer. Dus wil je chocoladeletters online bestellen, doe dit dan bij tezet.nl en zij doen de rest voor je. Ook kun je hier grote zakken met strooigoed bestellen. Niets staat een geslaagde Sinterklaasviering bij jullie op kantoor meer in de weg.