Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Reserveer jouw taxi uit Doetinchem!

Taxi

Jouw taxi uit Doetinchem boeken voor een zakelijke rit? Maak dan eens kennis met Space Taxi! Dit bedrijf is hierin gespecialiseerd en bovendien hanteren zij aantrekkelijke prijzen!

taxi

Hoe het begon

Voorheen ging ik altijd met mijn eigen auto naar afspraken toe. Het enige nadeel hiervan was dat ik mijzelf niet meer goed kon voorbereiden omdat ik auto aan het rijden was. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken of dat ik toevallig gebracht kan worden. Zo kon ik mijzelf tijdens de rit goed voorbereiden en mag ik wellicht een nieuwe klant welkom heten bij ons bedrijf.

Reserveren of toch niet?

Hierdoor ben ik online gaan zoeken en ben ik uiteindelijk terecht gekomen op de bovenstaande pagina. Dit bedrijf hanteert een ideale werkwijze om alles zo vlot mogelijk te werken. Overigens rijden zij de gehele dag waardoor ik altijd verzekerd kan zijn van een rit naar de bestemming waar ik naartoe wil gaan.

Taxi

Perfecte rit achter de rug gehad

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om een rit te gaan boeken bij dit bedrijf. Tijdens mijn telefonisch contact om dit te bespreken werd ik zeer netjes te woord gestaan. Dit  voelde voor mij al vrij snel erg goed en op de precieze tijd stonden zij netjes bij mij voor de deur. Hierdoor hoefde ik alleen maar in te stappen en de rest werd voor mij gedaan. Ik kan dan ook met plezier bekend maken dat ik alleen nog maar met deze taxi uit Doetinchem werk.