Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Profiteer van zonnepanelen zonder te investeren

zon

In de afgelopen jaren hebben steeds meer mensen ervoor gekozen te investeren in zonnepanelen. Dat is ook niet zo gek als we kijken naar het geld dat hiermee valt te besparen. Toch kunnen de totale kosten, van installatie tot onderhoud, nog flink oplopen, wat veel mensen doet twijfelen. Gelukkig hebben wij hier een oplossing voor gevonden. KiesZon maakt het namelijk mogelijk om te profiteren van de voordelen van zonnepanelen, zonder te investeren. Benieuwd hoe dit werkt? Lees dan gauw verder.

Zonnepanelen zonder te investeren, hoe werkt dat?

Eigenlijk klinkt het te mooi om waar te zijn: profiteren van zonnepanelen, zonder zelf te investeren. Toch is het echt mogelijk. KiesZon heeft namelijk twee innovatieve modellen ontwikkeld, die ervoor zorgen dat u optimaal kunt profiteren van het dak boven uw hoofd. We bespreken de twee opties hieronder.

Operational lease

Als u voor deze optie kiest, voorziet KiesZon in de investeringskosten van het gehele zonnestroomsysteem en het latere onderhoud en monitoring. Hierdoor vallen de grootste kostenposten voor u weg en betaalt u enkel een maandelijks of jaarlijks leasebedrag. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhoudswerkzaamheden en eventuele problemen. En dat terwijl u wel volop profiteert van talloze voordelen, zoals:

  • U kunt gebruikmaken van 100% duurzame stroom.
  • U krijgt korting op uw energietarief.
  • Het behalen van MVO-doelstellingen wordt vergemakkelijkt.
  • U kunt het geld dat u overhoudt investeren in andere zaken.

Al met al is dit dus de ideale oplossing voor iedereen die wilt profiteren van zonnepanelen, zonder zelf te investeren.

Dakhuur

Het verhuren van uw dak is met name geschikt voor bedrijven met grote daken die willen profiteren van zonnepanelen, zonder hierin te investeren. Het is eigenlijk zonde om al deze dakruimte onbenut te laten en zelfs als u zelf niet geïnteresseerd bent in het gebruiken van duurzame energie, is dit een interessante optie. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw dak te verhuren. Het idee is heel simpel: u laat zonnepanelen op uw dak plaatsen en ontvangt een vergoeding per vierkante meter van de huurder die uw energie gebruikt. Zo kunt u profiteren van de voordelen van zonnepanelen, zonder hierin te investeren. Ideaal, toch?

Wat kunt u van ons verwachten?

Als u besluit te willen profiteren van zonnepanelen, zonder zelf te investeren, zijn er een aantal dingen die u van ons kunt verwachten. Ten eerste zorgen we ervoor dat onze engineers uw dak komen beoordelen, om te kijken welk ontwerp het beste bij u past. Vervolgens gaan we aan de slag met het plaatsen van de panelen. Als alles voltooid is, regelen we het periodieke onderhoud en eventuele reparaties en als kers op de taart wordt iedere cent hiervan voor u vergoed. U ontvangt dus niet alleen zonnepanelen zonder te investeren, maar ook alle bijbehorende diensten, voor en na de plaatsing. Wat wilt u nog meer?

Vragen of opmerkingen?

Wilt u profiteren van zonnepanelen zonder te investeren? Neem dan eens contact op met onze klantenservice. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Kijk vandaag nog op KiesZon.nl.