Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Nieuwe website dankzij professionele webdesigner

Webdesigner

WebdesignerBen jij op zoek naar een professionele webdesigner? Kijk dan eens op de website van online marketing bureau VrijdagOnline. Dit is een allround bureau dat klaar staat om voor jou een nieuwe website te maken. Ook kun je hier terecht voor professioneel beeldmateriaal, het ontwikkelen van een logo of zelfs een complete huisstijl. Door continu te streven naar de beste resultaten en een stapje extra te zetten voor klanten, hebben zij een goede reputatie opgebouwd. Ik ben gelukkig één van de vele tevreden klanten van dit bureau.

De webdesigner heeft mijn wensen gerealiseerd!

Tijdens mijn kennismakingsgesprek bij dit kantoor heb ik mijn wensen kunnen bespreken met een ervaren webdesigner. Hij kon mij direct vertellen of mijn ideeën goed en uitvoerbaar waren, maar kwam zelf ook met input. Ook hebben we een aantal mooie websites bekeken zodat ik een indruk kreeg van de vele mogelijkheden. Nadat ik akkoord ben gegaan konden zij al snel aan de slag met mijn nieuwe website. Ik heb natuurlijk wel mijn logo en een paar teksten aangeleverd, maar verder heb ik ze de vrije hand gegeven. Ik ben namelijk van mening dat iedereen zijn eigen specialisme heeft en wilde me er in eerste instantie niet teveel mee bemoeien. Ik heb dan ook totaal geen verstand van webdesign. Wel had ik er het volste vertrouwen in dat het resultaat prachtig zou worden.

WebdesignerAl binnen een week kon ik een preview bekijken van mijn nieuwe website. Het zag er top uit en had alle functionaliteiten waar ik om had gevraagd. De webdesigner heeft erg goed naar mijn wensen geluisterd en wist precies wat ik in gedachten had. Na een paar kleine aanpassingen kon de website dan ook al snel online. Een extra pluspunt van mijn nieuwe website is dat deze direct vindbaar wordt gemaakt door VrijdagOnline. Hierdoor kunnen klanten jouw site snel weer vinden maar zul je in de toekomst ook potentiële nieuwe klanten bereiken!