Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Plastic bekers in alle soorten en maten

Vrijwel iedereen krijgt er in zijn leven ontelbare keren mee te maken: plastic wegwerpbekers. Vanaf het eerste kinderpartijtje waarop de ranja rijkelijk vloeit in kleurige exemplaren tot aan 40-urige werkweken waarin gevulde koffiebekers een essentiële rol spelen: de handige bekers die de afwasmachine overbodig maken zijn alomtegenwoordig. DisposableDirect.nl vind je het grootste assortiment aan wegwerpbekers. Plastic of karton, groot of klein en bedrukt of standaard wit: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Milieuvriendelijk

De witte plastic bekertjes kent iedereen wel. Met hun geribbelde wand voor een uitstekende grip en extra stevigheid zorgen ze voor een prima drinkervaring. Licht in gewicht en goed stapelbaar lenen de bekers zich uitstekend voor het drinken van allerlei koude dranken. Maar de wereld van wegwerpbekers reikt veel verder dan deze variant.
Zo zijn er ook stevigere plastic bekers, de zogenoemde automatenbekers, in het assortiment van DisposableDirect.nl te vinden. Deze zijn een stukje steviger, antistatisch en maatvast, waarmee een storingsvrije werking van koffieapparaten gegarandeerd is. Bovendien zijn ze 100% recyclebaar, dus enorm milieuvriendelijk, en zijn ze te bedrukken: een ideale manier om jouw organisatie, evenement of boodschap onder de aandacht te brengen.

Servies

Naast de standaard bekers en de varianten speciaal voor automaten zijn er ook de plastic kopjes met oor, waterbekers en bekers met een isolerende schuimlaag verkrijgbaar bij DisposableDirect. En dat zijn alleen nog maar de plastic bekers. Ook voor kartonnen bekers en ander wegwerpservies ben je bij DisposableDirect.nl aan het juiste adres. Zo vind je op de website borden, kommen, glazen, deksels, bakjes, cups en schalen. Natuurlijk zijn er ook koffietoebehoren zoals plastic en houten roerstaafjes en afsluitbare deksels op de website te vinden. Alles voor een gegarandeerd lage prijs.

Meer informatie

Benieuwd naar het hele assortiment? Neem gauw een kijkje op DispodableDirect.nl. Heb je nog een specifieke vraag over een artikel of wil je meer algemene informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.