Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Overhemden borduren, lees verder

Overhemden borduren, dit is echt een aanrader omdat je een lange levensduur van het borduursel kunt verwachten. Tenminste als dit op professionele wijze wordt uitgevoerd. Bedrijfskleding kun je op verschillende manieren laten voorzien van jouw logo en/of bedrijfsnaam. Echter moet jouw afdruk er na een flink aantal wasbeurten nog wel op zitten en daarom is het (na mijn mening) aan te raden om dit te laten borduren. Als tip van iemand uit mijn vriendenkring die zelf ook in de onderneming zit. Heb ik het adres, vandongenmetdekroon.nl gekregen. Omdat ik natuurlijk al bij voorbaat een goede indruk had dankzij de tevredenheid van die vriend. Ben ik toch eens afgereisd naar het atelier in Breda. Hier mocht ik zien wat ik allemaal kon verwachten als ik overhemden borduren aan dit bedrijf zou uitbesteden.

Overhemden borduren

Overhemden borduren boven verwachting mooi gedaan

Overhemden borduren, is tot in detail boven verwachting goed uitgevoerd. De kleuren van het logo en de vormen zijn exact zoals het is. Ook mijn collega’s maakte direct al hun complimenten over de verbeterde uitstraling van de bedrijfskleding. Het is belangrijk dat alle medewerkers van mijn bedrijf te herkennen zijn zodra zij bij een klant voor de deur staan. Vanaf nu zit dit wel goed en ik zal dan ook zeker in de toekomst nogmaals een beroep doen op dit bedrijf. Want een uitbreiding zit er bij ons aan te komen en ik hoop over enkele maanden nog meer mensen te zien in onze bedrijfskleding. Kortom, ik wil graag mijn complimenten als aanrader achter laten op dit blog. Neem zelf maar eens een kijkje op de website en ik weet zeker dat je snel een goede indruk zal krijgen. Ik ben zelf ook achter dit adres gekomen door iemand die mij hierop attenderen. Goede tips zijn immers om te delen toch?

Borduurmachine