Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Ben je op zoek naar tweedehands stoelen? Bekijk de webshop van Super Seat

Super Seat is de grootste gebruikt horeca meubilair opkoper van de Benelux. Super Seat heeft een erg ruime voorraad, denk aan gebruikte café stoelen, barkrukken, tweedehands klapstoelen, schoolstoelen en noem het zo maar op. Door de ruime voorraad kan Super Seat altijd snel leveren en dit zorgt ervoor dat je snel je gewenste product binnen hebt en dat allemaal voor lage prijzen. Het assortiment van Super Seat is ook erg breed en neem daarom een eens kijkje op de website van Super Seat om te kijken of er ook iets voor jou bij zit. Geregeld wordt de collectie aangevuld met een nieuw assortiment. Schrijf je dus onderaan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste binnenkomers. Heb je vragen of wil je advies, bel of mail Super Seat dan even.

Mijn ervaring

Mijn ervaring met het kopen van stoelen, voor in mijn atelier, bij het bedrijf Super Seat is erg positief. Ik kwam bij dit bedrijf terecht via internet en ik ben het gaan benaderen. Ik vroeg wat leuke stoelen zijn voor in een atelier. De vriendelijke vrouw gaf me advies en zei; misschien is het wel een mooi zicht als je het interieur ook kunstig maak, dus bijvoorbeeld metalen klapstoeltjes met verfspatten. Ik dacht wow wat een goed idee en daarom ben ik deze stoeltjes gaan kopen. De verfspatten heb ik er zelf op gedaan en dit ziet er prachtig uit. Ik adviseer andere mensen die op zoek zijn naar stoelen om Super Seat te benaderen.