Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Nieuwe gasdrukveren voor mijn auto

gasdrukveren

Samen met mijn zoon vind ik het erg leuk om dingen te repareren en sinds kort volgt mijn zoon daar ook een opleiding voor. Een keer kwam hij thuis en vertelde dat hij die dag geleerd had over gasdrukveren. Dat zijn dingen die in heel veel producten zitten zoals machines maar ook auto’s en zelfs meubels. Het is leuk dat ik eerst mijn zoon allemaal dingen leerde en hij mij nu dingen kan leren. Het maakte mij erg blij dat hij van zijn hobby zijn werk wou maken later. Het is namelijke erg belangrijk dat jij jouw baan later leuk vindt want anders kan het jou ongelukkig maken. Ik ben erg blij dat ik ook een leuke baan heb gevonden waar ik elke dag met een goed gevoel heen kan gaan. 

gasdrukveren

De oplossing

Een paar weken nadat mijn zoon mij verteld had over gasdrukveren en de werking daarvan, ging de auto stuk. Omdat mijn zoon en ik natuurlijk best wel wat van motors afwisten, besloten wij om de auto niet naar de garage te brengen maar het eerst zelf proberen op te lossen. Na een heleboel gesleutel kwamen wij erachter dat wij zo’n ding nodig hadden waar mijn zoon het over had gehad. Na wat rond te hebben gezocht op internet kwam ik het bedrijf Mparts.nl tegen. Zij verkochten allemaal dingen die gebruikt konden worden in motors. Ik plaatste een bestelling en een paar dagen later kwam het pakketje binnen. Mijn zoon en ik gingen gelijk aan de slag om de auto te maken.

gasdrukveren