Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Mijn nieuwe private lease occassion is top!

private lease occasion

Goedkoperprivate lease occasion

Afgelopen week heb ik mijn prive lease occassion gekregen en ik ben nu al verliefd op hem. Sinds een jaar ben ik zelfstandig ondernemer en daarvoor reis ik veel door het hele land. Via een vriend leerde ik deze optie kennen en toen ben ik van alles gaan uitzoeken. Voor mij was het het belangrijkste dat het goedkoper was, want geld besparen is natuurlijk altijd fijn. Zelf wist ik hier niet genoeg van, dus toen heb ik even gebeld om al mijn vragen te stellen. Zo wist ik niet precies hoe het zat met de verzekeringen, dus dat wilde ik even weten. Tot mijn verbazing hoef ik daarvoor nu helemaal niets meer zelf te regelen, wat ik ongelofelijk fijn vind. Ik weet daar namelijk maar weinig van en het kostte mij altijd veel tijd om uit te zoeken welke nu eigenlijk de beste was. Mijn eigen bijdrage is ook een stuk lager dan voorheen, dus dat scheelt ook weer, mocht er iets gebeuren. Daarnaast zijn mijn maandelijkse kosten hierdoor ongeveer met 100 euro naar beneden gegaan, dus dat is wel flink wat geld.

private lease occasion Mijn droom

Mijn private lease occassion is erg mooi en rijdt lekker. Deze auto heb ik altijd al willen hebben en nu heb ik hem eindelijk. Het is een fijn gevoel dat deze auto goed wordt onderhouden en dat ik daardoor altijd veilig de weg op kan. Mocht jij hier ook naar op zoek zijn, raad ik jou aan om een kijkje te nemen op de website!